Post by spokojenezvire » Sun Jul 12, 2015 6:04 am

Ahoj všem,

mám vícero poboček a při velkém množství objednávek je to nepřehledné.
Lze zakázat objednávky se statusem "dokončeno"?
Ovšem ne napořád-občas je potřeba se na dokončené podívat. OC 1564

díky

New member

Post by lada.bk » Wed Jul 22, 2015 11:48 pm

No, nevím, jestli jsem to pochopil, ale v objednávkách si vyberu v "horním vyhledávacím řádku" v položce "Stav" co chci zobrazit a vidím pouze ty objednávky, které potřebuji dle stavu, není potřeba nic vymýšlet..... ;D

New member

Location - JM,Brno,Blansko

Post by spokojenezvire » Tue Jul 28, 2015 4:43 am

no jasný, ale když mám více objednávek se statusem, kdy čekám na zboží od dodavatele, je to již na dalších stránkách a mezitím potvrzené, dokončené, odeslané...
Filtrem nechci vidět dokončené bych viděl pouze nevyřízené

New member

Post by lada.bk » Thu Jul 30, 2015 8:37 pm

No právě že v kolonce "Stav" si vyberete pouze ty objednávky, které chcete (nové, nebo zpracovávané, dodané...) a zobrazí se pouze ty které si vyberete. Pokud vyberete "nevyřízené", zobrazí se pouze nevyřízené a nebudou tam dokončené atd... Pokud se Vám třeba na straně 2 zobrazí již všechny objednávky, je něco špatně, ale pokud si v nastavení obchodu, v položce možnosti nastavíte "Výchozí počet položek v administraci:" třeba na 100, zobrazí se na jedné straně 100 objednávek a ne 20 a nebudete muset přecházet na další stranu s objednávkama....

New member

Location - JM,Brno,Blansko

Post by spokojenezvire » Sun Aug 09, 2015 8:47 pm

tak více řádků v adminu asi řešení je,ale myslel jsem, ne že by šly vyfiltrovat statusy co chci, ale jednoduše-nechci vidět dokončené-ale asi to řešení nemá.

New member