Ahoj všem,
mám vícero poboček a při velkém množství objednávek je to nepřehledné.
Lze zakázat objednávky se statusem "dokončeno"?
Ovšem ne napořád-občas je potřeba se na dokončené podívat. OC 1564
díky
No, nevím, jestli jsem to pochopil, ale v objednávkách si vyberu v "horním vyhledávacím řádku" v položce "Stav" co chci zobrazit a vidím pouze ty objednávky, které potřebuji dle stavu, není potřeba nic vymýšlet..... 

no jasný, ale když mám více objednávek se statusem, kdy čekám na zboží od dodavatele, je to již na dalších stránkách a mezitím potvrzené, dokončené, odeslané...
Filtrem nechci vidět dokončené bych viděl pouze nevyřízené
Filtrem nechci vidět dokončené bych viděl pouze nevyřízené
No právě že v kolonce "Stav" si vyberete pouze ty objednávky, které chcete (nové, nebo zpracovávané, dodané...) a zobrazí se pouze ty které si vyberete. Pokud vyberete "nevyřízené", zobrazí se pouze nevyřízené a nebudou tam dokončené atd... Pokud se Vám třeba na straně 2 zobrazí již všechny objednávky, je něco špatně, ale pokud si v nastavení obchodu, v položce možnosti nastavíte "Výchozí počet položek v administraci:" třeba na 100, zobrazí se na jedné straně 100 objednávek a ne 20 a nebudete muset přecházet na další stranu s objednávkama....
tak více řádků v adminu asi řešení je,ale myslel jsem, ne že by šly vyfiltrovat statusy co chci, ale jednoduše-nechci vidět dokončené-ale asi to řešení nemá.