Post by sud0074 » Wed Feb 25, 2015 3:56 pm

Hello Guys
i am using OC 1.5.6.4 and try to install template file
after did all operation and when i run the program the template i got error
Error: Could not load template
C:\wamp\www/catalog/view/theme/default/template/common/content_slideshow.tpl! in C:\wamp\www\vqmod\vqcache\vq2-system_engine_controller.php on line 90

then i go to catalog/view/theme/default/template/common but i didn't find content_slideshow.tpl
please tell me how to fix this ..

Thanks in advance

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 25, 2015 9:41 pm

Post by IP_CAM » Thu Feb 26, 2015 12:11 am

because it looks for the 'content_slideshow.tpl' in the DEFAULT Theme:

Code: Select all

catalog/view/theme/default/template/common/content_slideshow.tpl
but the 'content_slideshow.tpl' is not there.

You wrote, that you tried to install a new template, so check in the:

Code: Select all

catalog/view/theme/YOURNEWTHEME/template/common/
if you placed the 'content_slideshow.tpl' there, or then, where you really placed it.

Ernie
bigmax.ch/shop/

I'm rarely active at the OC Forum lately. To reach me, contact: jti@jacob.ch
A Demoversion of my free OpenCart LIGHT v.1.5.6.5 Software Edition
can be seen in real Action here: http://www.jti.li/shop/
---
1'300+ FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up,
on the world's largest OC-related Github Site: https://github.com/IP-CAM
---
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by sud0074 » Mon Mar 09, 2015 9:59 pm

thanks for this advice let me do this ..

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 25, 2015 9:41 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests