Mohu se zeptat, kde je ke stažení čeština pro verzi 1.4?danc wrote:... nahrát upravenou (trochu jiná struktura souborů) češtinu pro v. 1.4 ...
Díky
Tueholy wrote:Mohu se zeptat, kde je ke stažení čeština pro verzi 1.4?danc wrote:... nahrát upravenou (trochu jiná struktura souborů) češtinu pro v. 1.4 ...
Díky
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
Code: Select all
$data = htmlspecialchars($data, ENT_QUOTES, 'UTF-8');
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
Když píšeš v CKeditoru, dáš vlevo nahoře Source, tak entitu vidíš a poté po uložení v obchodě vidíš "?"?Keert wrote:Dobře. Takže request upravený mám podle návodu. To jsem udělal hned po instalaci. Takže je to v databázi v pořádku. V CKeditoru jsem vypnul entity. Co je také v pořádku. Ale zde je ten háček. Když jsem ty entity v editoru vypnul...nezobrazí se ani (což by tedy měla být mezera) a místo toho je tu jen toto: �
Ty počty znaků ve formulářových polích tedy upravím. Díky za tu cestu. Nemohl jsem to nikde najít
PS: Jo vlastně ty počty už ani upravovat nemusímPokud příjdu na to jak zobrazit po vypnutí entit tu mezeru
Já tenhle problém nemám. Mrkni do databáze, tabulka information_description.Keert wrote:Ano. Když píšu udělám mezeru v editoru a přepnu na zobrazení html tak vidím entitu . Po uložení a zobrazení textu už tam mám ten otazník. Ale narazil jsem na jednu zajímavou věc. Tohle dělá pouze v informacích! U popisků produktů je to v pořádku :/ Ty informace používají jiný editor?
Uděláme malý test. V databázi tu entitu nahraď:Keert wrote:V databázi je entita uvedená správně v tomto tvaru: Takže zde nejspíš problém nebude :/ Poťo poslal jsem ti do PM odkaz na ten článek, který se špatně zobrazuje.
Nevím co to způsobuje, ještě jsem se s tím nesetkal. Mrknu na to až budu mít více času.Keert wrote:Hotovo. Už je to správně.Ale čím to teda je?
Napadlo mě, že by to mohlo být i špatně nastaveným kódováním, ale to taky asi chyba nebude protože ještě dřív než jsem vypnul entity v CK editoru přidáním tohoto řádku: config.entities = false; tak to bylo v pořádku. Doufám.
<?php
final class Request {
public $get = array();
public $post = array();
public $cookie = array();
public $files = array();
public $server = array();
public function __construct() {
$_GET = $this->clean($_GET);
$_POST = $this->clean($_POST);
$_COOKIE = $this->clean($_COOKIE);
$_FILES = $this->clean($_FILES);
$_SERVER = $this->clean($_SERVER);
$this->get = $_GET;
$this->post = $_POST;
$this->cookie = $_COOKIE;
$this->files = $_FILES;
$this->server = $_SERVER;
}
public function clean($data) {
if (is_array($data)) {
foreach ($data as $key => $value) {
unset($data[$key]);
$data[$this->clean($key)] = $this->clean($value);
}
} else {
return $data;
}
return $data;
}
}
?>
<?php
final class Request {
public $get = array();
public $post = array();
public $cookie = array();
public $files = array();
public $server = array();
public function __construct() {
$_GET = $this->clean($_GET);
$_POST = $this->clean($_POST);
$_COOKIE = $this->clean($_COOKIE);
$_FILES = $this->clean($_FILES);
$_SERVER = $this->clean($_SERVER);
$this->get = $_GET;
$this->post = $_POST;
$this->cookie = $_COOKIE;
$this->files = $_FILES;
$this->server = $_SERVER;
}
public function clean($data) {
if (is_array($data)) {
foreach ($data as $key => $value) {
unset($data[$key]);
$data[$this->clean($key)] = $this->clean($value);
}
} else {
/*$data = htmlentities($data, ENT_QUOTES, 'UTF-8');*/
$data = htmlspecialchars($data, ENT_QUOTES, 'UTF-8');
}
return $data;
}
}
?>
Není začKeert wrote:Huráá. Už to funguje. Strašně moc ti děkuju. Já jsem tady na fóru našel totiž návod na úpravu request.php, ale bylo to asi na starší verzi OC.
Teď už je to OK. Ještě jednou díky.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest