Tady je preklad uzivatelskeho prostredi pro OpenCart verze 1.3
http://www.opencart.com/index.php?route ... ion_id=197
Jestli najdete nejake chyby a nebo mate lepsi napad jak by to melo znit napiste mi ja to opravim.
http://www.opencart.com/index.php?route ... ion_id=197
Jestli najdete nejake chyby a nebo mate lepsi napad jak by to melo znit napiste mi ja to opravim.
Rich
Bird is the word
Ahoj a díky za češtinu,
".DS_Store" - co je to za soubor k čemu slouží a jak jej otevřu
Richy, v přeloženém popisu fora je chyba - Template (vzheld obchodu)
Nevíš náhodou, jestli jsou v nové verzi OC v pořádku emaily, mě chodí email na seznam v tomto tvaru!
<html dir="ltr" lang="cs">
<head>
<title>ČESKÝ KVĚTINÁČ</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
</head>
<body><p>ČESKÝ KVĚTINÁČ</p></body>
</html>
Hlavička a text, je jen pro test diakritiky...
".DS_Store" - co je to za soubor k čemu slouží a jak jej otevřu

Richy, v přeloženém popisu fora je chyba - Template (vzheld obchodu)
Nevíš náhodou, jestli jsou v nové verzi OC v pořádku emaily, mě chodí email na seznam v tomto tvaru!
<html dir="ltr" lang="cs">
<head>
<title>ČESKÝ KVĚTINÁČ</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
</head>
<body><p>ČESKÝ KVĚTINÁČ</p></body>
</html>
Hlavička a text, je jen pro test diakritiky...
czLEONcz
Huj tam jak je,
Sorry za to .DS_Store to jenom vymaz ja delam na imacu a to mi to tam nekdy hodi samo.
jezkovy voci sem tomu dal vzheld no je to to mozne
To seme Damiel asi nebude mit moc radost ze to bude muset chudak opravovat.
O tom emailu ti nevim jeste jsem emaily neskousel. Se na to kouknu a potom ti povim.
Jakou verzi pouzivas?
Ja jsem zjistil o OpenCart teprve pard dnu tomu a tak si stim zatim hraju.
Jinak jestli budes mit cas tak se koukni na ten preklad jak jsem to dodelavat tak mi uz oci skakaly z hlavy a sem na to skoro nevidel
Sorry za to .DS_Store to jenom vymaz ja delam na imacu a to mi to tam nekdy hodi samo.
jezkovy voci sem tomu dal vzheld no je to to mozne

O tom emailu ti nevim jeste jsem emaily neskousel. Se na to kouknu a potom ti povim.
Jakou verzi pouzivas?
Ja jsem zjistil o OpenCart teprve pard dnu tomu a tak si stim zatim hraju.
Jinak jestli budes mit cas tak se koukni na ten preklad jak jsem to dodelavat tak mi uz oci skakaly z hlavy a sem na to skoro nevidel

Rich
Bird is the word
Sem ti vyskousel ten email dneska a vypada to ze to funguje dobre. Zadne html znaky nejsou videt. jenom pekny email.
A uz sem taky nasel chybu jak jdes pres platbu v kosiku tak jsem asi musel ulozit jeden soubor blbe tak to tam je cely kliky haky

A uz sem taky nasel chybu jak jdes pres platbu v kosiku tak jsem asi musel ulozit jeden soubor blbe tak to tam je cely kliky haky

Rich
Bird is the word
malem sem zapomel jak reknes spravne cesky dorucovaci adresa nebo vase adresa?
vono tam jsou dve adresy fakturacni a druha by mela byt co ??
ja uz v cesku nejsem tak dlouho ze uz ani ceky neumim

ja uz v cesku nejsem tak dlouho ze uz ani ceky neumim

Rich
Bird is the word
Nazdárek,Rich wrote:malem sem zapomel jak reknes spravne cesky dorucovaci adresa nebo vase adresa?
ja uz v cesku nejsem tak dlouho ze uz ani ceky neumim![]()
adresy jsou: fakturační a doručovací.
czLEONcz
Ahoj, předkládám ti pár chyb pro opravu.
account
forgotten.php - řádek 30 - zažádano
edit.php - řádek 25 - naroení
create.php - řádek 44 - Zěmě
create.php - řádek 65 - pčihlásit
shipping
free.php - Poštovné z darma změnit na Poštovné zdarma
Čeština je v pohodě, jen musíš projít celý překlad a doplnit místy čárky nad slovy.
account
forgotten.php - řádek 30 - zažádano
edit.php - řádek 25 - naroení
create.php - řádek 44 - Zěmě
create.php - řádek 65 - pčihlásit
shipping
free.php - Poštovné z darma změnit na Poštovné zdarma
Čeština je v pohodě, jen musíš projít celý překlad a doplnit místy čárky nad slovy.
czLEONcz
zdravim
stahnul jsem novej OpenCart 1.3.2.
cestina funguje v pohode az na jeden zadrhel.
pokud zkusim zmenit menu(currency) na uvodni strance, hned dostanu chybku:
dela mi to jen v ceske verzi.
uz jsem na to prisel
"chyba" je v czech/common/
v souborech header.php, home.php a search.php je prazdny radek na konci. ten se musi smazat!
stahnul jsem novej OpenCart 1.3.2.
cestina funguje v pohode az na jeden zadrhel.
pokud zkusim zmenit menu(currency) na uvodni strance, hned dostanu chybku:
Code: Select all
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xamp\xampp\htdocs\opencart\catalog\language\czech\common\home.php:1) in C:\xamp\xampp\htdocs\opencart\system\helper\currency.php on line 43Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xamp\xampp\htdocs\opencart\catalog\language\czech\common\home.php:1) in C:\xamp\xampp\htdocs\opencart\system\engine\controller.php on line 23
uz jsem na to prisel

"chyba" je v czech/common/
v souborech header.php, home.php a search.php je prazdny radek na konci. ten se musi smazat!
Díky za češtinu,
v několika souborech, kde je to seřazování, mi připadá tak trochu lepší následující, ale možná je to jenom můj dojem...
v několika souborech, kde je to seřazování, mi připadá tak trochu lepší následující, ale možná je to jenom můj dojem...
$_['text_price_asc'] = 'Ceny vzestupně';
$_['text_price_desc'] = 'Ceny sestupně';
$_['text_rating_asc'] = 'Hodnocení vzestupně';
$_['text_rating_desc'] = 'Hodnocení sestupně';
yddraggsill wrote:Díky za češtinu,
v několika souborech, kde je to seřazování, mi připadá tak trochu lepší následující, ale možná je to jenom můj dojem...Code: Select all
$_['text_price_asc'] = 'Ceny vzestupně'; $_['text_price_desc'] = 'Ceny sestupně'; $_['text_rating_asc'] = 'Hodnocení vzestupně'; $_['text_rating_desc'] = 'Hodnocení sestupně';
Dekuji ja to opravim

Rich
Bird is the word
Pracuje se na tomHanz_knife wrote:překládá někdo administraci?

Rich
Bird is the word
ok, jen malá připomínka, u obou (administrace i katalogu) v souboru czech.php dávajte řádek $_['thousand_point'] = ' '; jen takhle jak jsem napsal, bez čárky, původně to je $_['thousand_point'] = ' ,'; ale to je pro anglicke obchody, dávejte tam jen mezeruRich wrote:Pracuje se na tomHanz_knife wrote:překládá někdo administraci?akorat mam docela hodne prace posledni dobou tak sem se tomu moc nevenoval ale mel bych to mit hotovy asi v poovine pristiho mesice. Tak doufam ze to vydrzis
Můžeš mi to co jsi přeložil zatím poslat? Na oplátku přeložím zase něco já...
Ahoj, jsem jediný, komu se při použití češtiny objeví tahle chyba?
Zjeví se, když dám potvrzovat poštovné u Checkoutu. V UTF-8 to háže tohle. V případě, že soubor uložím jako ANSI, tahle chyba nenastane, ale jsou tam místo diakritiky otazníčky. Moc toho o php nevím, ale vím, že to má pravděpodobně co dělat s nějakými prázdnými řádky, ale smazal sem, který jsem mohl a nic.
Může mi, prosím, někdo poradit?
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at
.../www/oc/catalog/language/czech/shipping/free.php:1) in
.../www/oc/system/engine/controller.php on line 23
Může mi, prosím, někdo poradit?
Tak vám nevim, jestli by nebylo lepší si na tom dát víc záležet než vypustit do světa takovej překlad
Nic proti... ale v některých souborech jsou na začátcích nějaké znaky, takže to hází problém s headers.
Někde chybí diakritika.
Někde chyby.
Někde překlady jak kdyby to člověk hodil do google translatoru.
Někde chybí překlady.
A ještě detail - překlad není plně kompatibilní s novou verzí 1.3.2. - zatim jsem našel rozdíl v několika souborech - account / create mam pocit.

Nic proti... ale v některých souborech jsou na začátcích nějaké znaky, takže to hází problém s headers.
Někde chybí diakritika.
Někde chyby.
Někde překlady jak kdyby to člověk hodil do google translatoru.
Někde chybí překlady.
A ještě detail - překlad není plně kompatibilní s novou verzí 1.3.2. - zatim jsem našel rozdíl v několika souborech - account / create mam pocit.
Ahoj,
já mám kompletní překlad OpenCart 1.3.2. vyjma online plateb, zítra ho nahraju do Contrib.
Překlad jsem dělal od verze 1.2.8 až do verze 1.3.2. Během testování nebyla v obchodě ani administraci nalezena žádná chyba.
Dále jsem vytvořil modul pro IČ a DIČ pole adres - nyní testuju, poté také nahraju.
Dám sem pak vědět, budu rád, když také odzkoušíte.
já mám kompletní překlad OpenCart 1.3.2. vyjma online plateb, zítra ho nahraju do Contrib.
Překlad jsem dělal od verze 1.2.8 až do verze 1.3.2. Během testování nebyla v obchodě ani administraci nalezena žádná chyba.
Dále jsem vytvořil modul pro IČ a DIČ pole adres - nyní testuju, poté také nahraju.
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
Pot'a wrote:Ahoj,
tyjo, super, že bych si nemusel překládat administraci?

jinak jsem se chtěl zeptat jak ve svém eshopu řešíš ceny s DPH a bez DPH? resp. jaké zobrazuješ? oboje?
Překlad v1.3.2 - http://www.opencart.com/index.php?route ... ion_id=230.
Zobrazuji ceny včetně DPH. Zobrazování cen s DPH a bez současně je možné po úpravě kódu.CRAZY-Ivan wrote: tyjo, super, že bych si nemusel překládat administraci?)
jinak jsem se chtěl zeptat jak ve svém eshopu řešíš ceny s DPH a bez DPH? resp. jaké zobrazuješ? oboje?
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz