Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το support σας,
Θέλω όταν αγοράσει κάποιος ένα προιόν μου, τότε και μόνο τότε να μπορεί να έχει προσβαση σε κάποιο αρχείο για download (πχ οδηγίες εγκατάστασης)
Έχω ανεβασει κάτι στο πεδίο "Λήψεις αρχείων" αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να δώσω πρόσβαση μετά την αγορά.
Χρησιμοποιω Version 1.5.5.1
Ευχαριστώ
Θέλω όταν αγοράσει κάποιος ένα προιόν μου, τότε και μόνο τότε να μπορεί να έχει προσβαση σε κάποιο αρχείο για download (πχ οδηγίες εγκατάστασης)
Έχω ανεβασει κάτι στο πεδίο "Λήψεις αρχείων" αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να δώσω πρόσβαση μετά την αγορά.
Χρησιμοποιω Version 1.5.5.1
Ευχαριστώ
Στις "Λήψεις αρχείων" - "Downloads" ανεβάζεις τα αρχεία που θες να κατεβάζουν οι πελάτες. Μετά, στις ρυθμίσεις του κάθε προϊόντος, στην καρτέλα "Σύνδεσμοι" - "Links" προσθέτεις το αρχείο που θες να μπορεί να κατεβάσει ο πελάτης από το λογαριασμό του.Θέλω όταν αγοράσει κάποιος ένα προιόν μου, τότε και μόνο τότε να μπορεί να έχει προσβαση σε κάποιο αρχείο για download
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Για να εμφανιστεί το αρχείο στο λογαριασμό του πελάτη, πρέπει να έχει δηλωθεί η παραγγελία ότι έχει ολοκληρωθεί από τη διαχείριση->παραγγελίες->εμφάνιση->ιστορικό.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart