Post by aijaki21 » Thu Sep 26, 2013 6:46 am

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το support σας,

Θέλω όταν αγοράσει κάποιος ένα προιόν μου, τότε και μόνο τότε να μπορεί να έχει προσβαση σε κάποιο αρχείο για download (πχ οδηγίες εγκατάστασης)
Έχω ανεβασει κάτι στο πεδίο "Λήψεις αρχείων" αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να δώσω πρόσβαση μετά την αγορά.

Χρησιμοποιω Version 1.5.5.1

Ευχαριστώ

Newbie

Post by People's Code » Thu Sep 26, 2013 7:51 pm

Θέλω όταν αγοράσει κάποιος ένα προιόν μου, τότε και μόνο τότε να μπορεί να έχει προσβαση σε κάποιο αρχείο για download
Στις "Λήψεις αρχείων" - "Downloads" ανεβάζεις τα αρχεία που θες να κατεβάζουν οι πελάτες. Μετά, στις ρυθμίσεις του κάθε προϊόντος, στην καρτέλα "Σύνδεσμοι" - "Links" προσθέτεις το αρχείο που θες να μπορεί να κατεβάσει ο πελάτης από το λογαριασμό του.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by aijaki21 » Fri Sep 27, 2013 1:15 am

Τ αέχω κάνει όλα αυτά αλλά όταν κάνω login και πηγαίνω στο λογαριασμό μου/λήψεις αρχείων αλλά μου λεει "Δεν έχετε κάνει καμία προηγούμενη παραγγελία λήψης αρχείων!"

Newbie

Post by People's Code » Fri Sep 27, 2013 6:50 pm

Για να εμφανιστεί το αρχείο στο λογαριασμό του πελάτη, πρέπει να έχει δηλωθεί η παραγγελία ότι έχει ολοκληρωθεί από τη διαχείριση->παραγγελίες->εμφάνιση->ιστορικό.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by aijaki21 » Sun Sep 29, 2013 12:36 am

Θα το κοιταξω και θα σας το επιβεβαιώσω.. Ευχαριστώ και πάλι.

Newbie