Post by isef-vert » Wed May 01, 2013 3:37 pm

Καλημέρα,

θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι. Θέλω να πειράξω την σελίδα των προιόντων (product page) και να αλλάξω το header στην ουσία, να αφαιρέσω το logo και το μενού. Στο product.tpl φορτώνει το header ($header). Aν όμως πειράξω το header.tpl και κάνω comment το logo μου το αφαιρεί παντού. Οπότε θέλω να ρωτήσω ποιός είναι ο σωστός τρόπος για να αλλάξει το header μόνο στο product page. Ευχαριστώ πολύ.

Newbie

Post by People's Code » Thu May 02, 2013 7:12 pm

Βασικά αυτό που θες να κάνεις είναι απλό και γίνεται και με hardcoding κάποιου condition στο header, αλλά αν θες να το υλοποιήσεις κανονικά αυτά είναι τα βήματα ...

Αντιγράφεις το αρχείο catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl και το ονομάζεις headerprod.tpl

Αντιγράφεις το αρχείο catalog/controller/common/header.php και το ονομάζεις headerprod.php

Ανοίγεις το headerprod.php και στη γραμμή 2 το κάνεις

Code: Select all

class ControllerCommonHeaderprod extends Controller {
Στη γραμμή 136 το κάνεις

if (file_exists(DIR_TEMPLATE . $this->config->get('config_template') . '/template/common/headerprod.tpl')) {
			$this->template = $this->config->get('config_template') . '/template/common/headerprod.tpl';
		} else {
			$this->template = 'default/template/common/headerprod.tpl';
		}
Γλώσσα θα παίρνει από το αρχείο γλώσσας header.php αν θες να είναι εντελώς αυτόνομο φτιάξε και ένα αρχείο γλώσσας και δήλωσε το εδώ.

Στο catalog/controller/product/product.php
στα 2 σημεία που έχει

'common/header'
τα κάνεις

'common/headerprod'
Στο catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl
το

<?php echo $header; ?>
το κάνεις

<?php echo $headerprod; ?>

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by isef-vert » Thu May 02, 2013 7:18 pm

Σε ευχαριστώ πολυ... Πολύ χρήσιμη η πληροφορία σου... Και πάλι σε ευχαριστώ.. Καλό Πάσχα.

Newbie