Καλημέρα,
θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι. Θέλω να πειράξω την σελίδα των προιόντων (product page) και να αλλάξω το header στην ουσία, να αφαιρέσω το logo και το μενού. Στο product.tpl φορτώνει το header ($header). Aν όμως πειράξω το header.tpl και κάνω comment το logo μου το αφαιρεί παντού. Οπότε θέλω να ρωτήσω ποιός είναι ο σωστός τρόπος για να αλλάξει το header μόνο στο product page. Ευχαριστώ πολύ.
Βασικά αυτό που θες να κάνεις είναι απλό και γίνεται και με hardcoding κάποιου condition στο header, αλλά αν θες να το υλοποιήσεις κανονικά αυτά είναι τα βήματα ...
Αντιγράφεις το αρχείο catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl και το ονομάζεις headerprod.tpl
Αντιγράφεις το αρχείο catalog/controller/common/header.php και το ονομάζεις headerprod.php
Ανοίγεις το headerprod.php και στη γραμμή 2 το κάνεις
Στη γραμμή 136 το κάνεις
Γλώσσα θα παίρνει από το αρχείο γλώσσας header.php αν θες να είναι εντελώς αυτόνομο φτιάξε και ένα αρχείο γλώσσας και δήλωσε το εδώ.
Στο catalog/controller/product/product.php
στα 2 σημεία που έχει τα κάνεις
Στο catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl
το το κάνεις
Αντιγράφεις το αρχείο catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl και το ονομάζεις headerprod.tpl
Αντιγράφεις το αρχείο catalog/controller/common/header.php και το ονομάζεις headerprod.php
Ανοίγεις το headerprod.php και στη γραμμή 2 το κάνεις
Code: Select all
class ControllerCommonHeaderprod extends Controller {
if (file_exists(DIR_TEMPLATE . $this->config->get('config_template') . '/template/common/headerprod.tpl')) {
$this->template = $this->config->get('config_template') . '/template/common/headerprod.tpl';
} else {
$this->template = 'default/template/common/headerprod.tpl';
}
Στο catalog/controller/product/product.php
στα 2 σημεία που έχει
'common/header'
'common/headerprod'
το
<?php echo $header; ?>
<?php echo $headerprod; ?>
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart