Ahoj,
zatim máme v obchodě jen platbu dobírkou ale zajímám se hodně o možnost mít tam i platbu předem převodem!
Jak je to s nastavením? Je tam něco co přidá číslo účtu do souhrnnu objednávky?
Případně jde tam nastavit sleva za tento druh platby?
Jak to řešíte s platbou předem převodem u Vás?
Máme v1.4.8b
Díky za radu.
Cass
zatim máme v obchodě jen platbu dobírkou ale zajímám se hodně o možnost mít tam i platbu předem převodem!
Máme v1.4.8b
Díky za radu.
Cass
Existuje platební modul pro bankovní převod - Rozšíření - Platby - Bank Transfer do kterého se zadávají instrukce k platbě (číslo účtu). Pokud chcete jako variabilní symbol číslo objednávky, určitě to tady najdeš. Slevu tam nastavit nelze. Osobně to dělám tak, že používám modul Česká pošta a cena za dopravu je nižší než cena za dobírku.casshern wrote:zatim máme v obchodě jen platbu dobírkou ale zajímám se hodně o možnost mít tam i platbu předem převodem!
berushka .::: Hot Wheels Shop
Při výběru platby je tam další checkbox Bankovní převod a na stránce s potvrzením je zobrazen text, který si v administraci nadefinuješ.casshern wrote:a nemohla by si mi prosímtě poslat adresu tvého obchodu? Rád bych to viděl, klidně do PM.
Tohle řešení mě také napadlo.
Jinak adresu eshopu máš v mém podpisu

Attachments
druhá obrazovka - bankou2.jpg (19.89 KiB) Viewed 2627 times
první obrazovka - bankou1.jpg (20.3 KiB) Viewed 2627 times
Po potvrzení objednávky už ale z pohledu zákazníka nic zajímavého neuvidíš - nijak se to neliší od potvrzení objednávky s jiným typem úhrady. Po potvrzení - zcela nezávisle na eshopu - se zákazník musí přihlásit do Internet-bankingu své banky a zadat příkaz k úhradě s údaji uvedenými v eshopu (nebo v emailu).casshern wrote:díky moc. Bude vadit když bych si u tebe zkusil udělat objednávku? Rád bych to viděl z pohledu uživatele.
Každopádně moc děkuju za screeany.
Pro nějaký krátký čas (stačí do dnešního večera?) Ti můžu uvolnit mé testovací prostředí běžící na test.hotwheelsshop.cz - kromě bankovního převodu je tam i testovací verze platební brány GoPay.
Ahoj,
ok nedokončím objednávku, jen se podívám jak to vypadá, udělám tedy vpodstatě jen registraci.
Když při objednávce zákazník vidí ten text s číslem účtu, tak je pak ještě ten text v souhrnu co mu příjde e-mailem?
Jak se k němu pak může ještě dostat když chce zaplatit až za několik hodin? Musí se přihlásit?
Díky.
Cass
ok nedokončím objednávku, jen se podívám jak to vypadá, udělám tedy vpodstatě jen registraci.
Když při objednávce zákazník vidí ten text s číslem účtu, tak je pak ještě ten text v souhrnu co mu příjde e-mailem?
Jak se k němu pak může ještě dostat když chce zaplatit až za několik hodin? Musí se přihlásit?
Díky.
Cass
Ano, podklady k platbě (stejný text zadávaný v administraci platebního modulu) je uveden i v emailu, i v detailu objednávky po přihlášení.casshern wrote:Když při objednávce zákazník vidí ten text s číslem účtu, tak je pak ještě ten text v souhrnu co mu příjde e-mailem?
Tak jsem si to zkoušel u sebe nastavit, vše OK už v to mám jasno jen jedna věc ...
V e-mailu co mi pak příjde (souhrn který obdrží zákazník) kde je souhrn objednávky už nemá info o čísle účtu a převodu .. jediné co tam je tak způsob platby: Bankovní převod
Opravdu tam má být ten text co je v posledním kroku při objednávce s bankovním převodem?
Díky
Cass
V e-mailu co mi pak příjde (souhrn který obdrží zákazník) kde je souhrn objednávky už nemá info o čísle účtu a převodu .. jediné co tam je tak způsob platby: Bankovní převod
Opravdu tam má být ten text co je v posledním kroku při objednávce s bankovním převodem?
Díky
Cass
Ano, opravdu. Posílám výřez z emailu.casshern wrote:V e-mailu co mi pak příjde (souhrn který obdrží zákazník) kde je souhrn objednávky už nemá info o čísle účtu a převodu .. jediné co tam je tak způsob platby: Bankovní převod
Attachments
bankou3 - bankou3.jpg (25.81 KiB) Viewed 2577 times
Nikde jsem nic nezapínal (testovací prostředí je čistá instalace 1.4.9.3), takže jedině, že by to bylo tou novější verzí. Ale předtím jsem měl 1.4.0 a myslím si, že to fungovalo stejně.casshern wrote:opět díky za screean ale tuhle část tam opravdu nemám, jinak vše jak píšeš .. to se někde zapíná zvlášť nebo to má být automaticky když jsem nainstaloval a povolil ten modul "Bankovní převod" ?
Ano, tohle je bug v několika verzích, že to nepřidávalo koment do HTML verze mailu, oprava je celkem jednoduchá a dá se tu najít.
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=16011
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=16011
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart