Search found 11 matches

Page 1 of 1

Search found 11 matches

Re: I lost access to my administrative page login

Thanks to all...problem solved!  Cheers!

Jump to post
  • Sat Jan 03, 2009 11:48 am
  • Replies 3
  • Views 2015
Re: I lost access to my administrative page login

Qphoria wrote: link?
http://www.biggirlglam.com/shop/index.php
-EDIT by Qphoria-
Please link the actual opencart shop from now on, not the main site. I've changed your link for you

Jump to post
  • Sat Jan 03, 2009 11:24 am
  • Replies 3
  • Views 2015
I lost access to my administrative page login

The last thing I remember is removing the install files from somewhere per the simplescripts page.  Now everything is gone the items are still in the data base but the toolbars are gone the icons are blank with a red x in the box.  I had this problem with the storefront page and per all your respons...

Jump to post
  • Sat Jan 03, 2009 10:40 am
  • Replies 3
  • Views 2015
Re: administrative login page of store front missing images

judging my the crazy changes that are plaguing your main site, I'd say start over and don't do what you did last time. You broken a lot of stuff by somehow replacing the correct value with the name of the tpl file for stylesheets and images. I really can't explain how you did what you did. When you...

Jump to post
  • Fri Jan 02, 2009 12:53 pm
  • Replies 4
  • Views 2122
administrative login page of store front missing images

When I log in to the administrative page from hostmonster.  My administrative page does not show up with icons as usual.  The entire page has been re-aligned as text the images show a red x in a box.  Is this another stylesheet problem.  Where do I get help for this...not sure if it is a hostmonster...

Jump to post
  • Fri Jan 02, 2009 11:47 am
  • Replies 4
  • Views 2122
Re: My entire store front images are gone...only shows a box with red x

While I am absolutely greatful for your response...I have not a clue what that means.  Could you direct me to a possible fix?  Is this a part of the coding that is missing and if so what exactly did I do wrong so that I don't do it again.  Thank you. it looks like you edited the controller/template...

Jump to post
  • Fri Jan 02, 2009 10:40 am
  • Replies 5
  • Views 2049
Re: My entire store front images are gone...only shows a box with red x

You messed up the css stuff The stylesheet is loading the tpl file: <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/shop/catalog/template/default/layout.tpl"> While I am absolutely greatful for your response...I have not a clue what that means.  Could you direct me to a possible fix?  Is this a part ...

Jump to post
  • Fri Jan 02, 2009 9:54 am
  • Replies 5
  • Views 2049
My entire store front images are gone...only shows a box with red x

I was a few steps away from launching my site... while fixing all the broken links I managed to remove my storefront.  Even after logging into the administration page the borders are gone, whatever table format that was set up is gone.   Can someone help me.    http://www.biggirlglam.com/shop/index....

Jump to post
  • Fri Jan 02, 2009 8:57 am
  • Replies 5
  • Views 2049
Re: Changing Welcome Guest Paragraph on Home page.

It is not that easy to find, it is in the: Catalog-language-English-controller-home.php be sure to leave the '; control characters after the // Text $_['text_greeting'] = 'Welcome Guest! Would you like to log yourself in? Or would you prefer to create an account?'; $_['text_latest']   = 'Latest Pro...

Jump to post
  • Sun Dec 21, 2008 9:11 pm
  • Replies 7
  • Views 7214
How to link website to shopping cart

Hi all, this is a bit overwhelming to populate the product and images.  Once complete how do I link my page to this site to make it work?  I did not expect to cause any arguements.  >:(  I I am trying to link my shopping cart to my actual website.  I am absolutely new to this (self taught) and I'm j...

Jump to post
  • Sun Aug 24, 2008 11:20 am
  • Replies 8
  • Views 1524

Page 1 of 1

Search found 11 matches