Δυστυχώς αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα με το site μου…
Θα τα αριθμήσω και όποιος μπορεί να βοηθήσει καλό θα ήταν γιατί το έχω παγώσει το site λόγο αυτών των προβλημάτων…
1) Σε αντίστοιχο ποστ σε άλλο τοπικ ο Opencart-Hellas μου είχε αναφέρει κάποιο πρόβλημα με την εμφάνιση σε διαφορετικούς browser και μου είχε γράψει και ένα site ώστε να βρω την λύση… δεν την βρήκα ποτέ

2) Επειδή δεν μπορούσα να βρω μια λύση για το VAT το έβαλα GR VAT και 0 πιστεύοντας πως θα λύσω το πρόβλημα μου... έκανα λάθος μάλλον γιατί τώρα ναι μεν φαίνετε όπως θέλω δηλαδή η τελική τιμή δίπλα στο προϊόν αλλά δεν έχει φόρο… Άρα δεν θα φαίνετε στην απόδειξη… Πως θα γίνει να παραμείνουν οι τιμές ίδιες άλλα να μπει ΦΠΑ? Επίσης τη γίνετε με τα νησιά που η φορολογία είναι χαμηλότερη? Σε αυτό το κομμάτι νομίζω τα έχω κάνει πολύ μπάχαλο….
3) Έχω βάλει στον τρόπο αποστολής με βάρος αλλά αν ξεπεράσει κάποιο ποσό να είναι δωρεάν… στο checkout όμως αν ξεπεράσεις το ποσό που είναι για δωρεάν αποστολή σου βγάζει και τα 2 τώρα…
4) Στις κατηγορίες έχω βάλει levels και είναι οκ όταν είσαι στην αρχική σελίδα αλλά άμα μπεις σε κάποια υποκατηγορία μετά αριστερά στο category δεν εμφανίζονται οι υποκατηγορίες…
5) Μου ζήτησε ένας γνωστός αν μπορώ να βάλω κάποιο διαφημιστικό banner στο site αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάποια λύση... Ούτε για να το βάλω να φαίνετε στο κενό αριστερά δεξιά ούτε να το βάλω κάπου αλλού…
6) Προσπαθώ να βρω κάποιο extension οπού να μπει ένα μικρό εικονίδιο κάτω από το καλάθι αγορών και να κάνει με google translate μετάφραση όλο το site αλλά ότι έχω δοκιμάσει μπαίνει σαν Banner στο κέντρο της σελίδας…
Αν θυμηθώ η βρω και άλλα προβλήματα θα σας πω… δεν κάνω ποστ το όνομα του site για να μην κάνω spam…