Post by shopngo » Tue Feb 26, 2013 3:18 pm

Καλημέρα σε όλους…
Δυστυχώς αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα με το site μου…
Θα τα αριθμήσω και όποιος μπορεί να βοηθήσει καλό θα ήταν γιατί το έχω παγώσει το site λόγο αυτών των προβλημάτων…

1) Σε αντίστοιχο ποστ σε άλλο τοπικ ο Opencart-Hellas μου είχε αναφέρει κάποιο πρόβλημα με την εμφάνιση σε διαφορετικούς browser και μου είχε γράψει και ένα site ώστε να βρω την λύση… δεν την βρήκα ποτέ :P
2) Επειδή δεν μπορούσα να βρω μια λύση για το VAT το έβαλα GR VAT και 0 πιστεύοντας πως θα λύσω το πρόβλημα μου... έκανα λάθος μάλλον γιατί τώρα ναι μεν φαίνετε όπως θέλω δηλαδή η τελική τιμή δίπλα στο προϊόν αλλά δεν έχει φόρο… Άρα δεν θα φαίνετε στην απόδειξη… Πως θα γίνει να παραμείνουν οι τιμές ίδιες άλλα να μπει ΦΠΑ? Επίσης τη γίνετε με τα νησιά που η φορολογία είναι χαμηλότερη? Σε αυτό το κομμάτι νομίζω τα έχω κάνει πολύ μπάχαλο….
3) Έχω βάλει στον τρόπο αποστολής με βάρος αλλά αν ξεπεράσει κάποιο ποσό να είναι δωρεάν… στο checkout όμως αν ξεπεράσεις το ποσό που είναι για δωρεάν αποστολή σου βγάζει και τα 2 τώρα…
4) Στις κατηγορίες έχω βάλει levels και είναι οκ όταν είσαι στην αρχική σελίδα αλλά άμα μπεις σε κάποια υποκατηγορία μετά αριστερά στο category δεν εμφανίζονται οι υποκατηγορίες…
5) Μου ζήτησε ένας γνωστός αν μπορώ να βάλω κάποιο διαφημιστικό banner στο site αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάποια λύση... Ούτε για να το βάλω να φαίνετε στο κενό αριστερά δεξιά ούτε να το βάλω κάπου αλλού…
6) Προσπαθώ να βρω κάποιο extension οπού να μπει ένα μικρό εικονίδιο κάτω από το καλάθι αγορών και να κάνει με google translate μετάφραση όλο το site αλλά ότι έχω δοκιμάσει μπαίνει σαν Banner στο κέντρο της σελίδας…

Αν θυμηθώ η βρω και άλλα προβλήματα θα σας πω… δεν κάνω ποστ το όνομα του site για να μην κάνω spam…

Newbie

Post by htwp » Tue Feb 26, 2013 7:33 pm

Στο μόνο που μπορώ να βοηθήσω είναι στο πρόβλημα 5.
Κατέβασε αυτό --> " CR2 HTML Module "
http://www.opencart.com/index.php?route ... Syc-1dc44k
Μπορείς να το εγκαταστήσεις σε οποιαδήποτε version του opencart.
Με αυτόν τον τρόπο έχω προσθέσει διαφημιστικό banner στο site μου.
Βασική προϋπόθεση να είναι σε μορφή html.

Active Member

Post by People's Code » Tue Feb 26, 2013 7:59 pm

1) Σε αντίστοιχο ποστ σε άλλο τοπικ ο Opencart-Hellas μου είχε αναφέρει κάποιο πρόβλημα με την εμφάνιση σε διαφορετικούς browser και μου είχε γράψει και ένα site ώστε να βρω την λύση… δεν την βρήκα ποτέ
Κάποιες φορές είναι πιο οικονομικό (από άποψη χαμένου χρόνου και τελικής απόδοσης) να αποτανθείς σε κάποιον ειδικό όταν δεν γνωρίζεις. Ένα κατάστημα στημένο από επαγγελματία προσελκύει περισσότερους πελάτες γιατί είναι όμορφο και αποπνέει εμπιστοσύνη όταν δεν "σπάνε" διάφορα. Επίσης είναι και πιο ασφαλές.
2) Επειδή δεν μπορούσα να βρω μια λύση για το VAT το έβαλα GR VAT και 0 πιστεύοντας πως θα λύσω το πρόβλημα μου... έκανα λάθος μάλλον γιατί τώρα ναι μεν φαίνετε όπως θέλω δηλαδή η τελική τιμή δίπλα στο προϊόν αλλά δεν έχει φόρο… Άρα δεν θα φαίνετε στην απόδειξη… Πως θα γίνει να παραμείνουν οι τιμές ίδιες άλλα να μπει ΦΠΑ? Επίσης τη γίνετε με τα νησιά που η φορολογία είναι χαμηλότερη? Σε αυτό το κομμάτι νομίζω τα έχω κάνει πολύ μπάχαλο….
Δες εδώ
3) Έχω βάλει στον τρόπο αποστολής με βάρος αλλά αν ξεπεράσει κάποιο ποσό να είναι δωρεάν… στο checkout όμως αν ξεπεράσεις το ποσό που είναι για δωρεάν αποστολή σου βγάζει και τα 2 τώρα…
Χρειάζεται τροποποίηση. Ανάλογη λογική μπορείς να δεις εδώ
4) Στις κατηγορίες έχω βάλει levels και είναι οκ όταν είσαι στην αρχική σελίδα αλλά άμα μπεις σε κάποια υποκατηγορία μετά αριστερά στο category δεν εμφανίζονται οι υποκατηγορίες…
Στο Opencart εμφανίζονται έως 2 levels αριστερά. Κάνε μία έρευνα για extensions που βελτιώνουν αυτή τη συμπεριφορά.
5) Μου ζήτησε ένας γνωστός αν μπορώ να βάλω κάποιο διαφημιστικό banner στο site αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάποια λύση... Ούτε για να το βάλω να φαίνετε στο κενό αριστερά δεξιά ούτε να το βάλω κάπου αλλού…
Αυτό γίνεται πανεύκολα. Φτιάχνεις το banner στο system->design-banners και μετά δημιουργείς μία νέα καταχώρηση στο modules->banner με τις διστάσεις του banner και ορίζεις που θα εμφανίζεται.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by shopngo » Thu Mar 14, 2013 1:11 am

Καλησπέρα και πάλι σε όλους!
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο extension για admin το οποίο να αναγράφει 2 τιμές?
Δηλαδή εκεί που μπαίνει το price να μπορεί να έχει και ένα δεύτερο price το οποίο φαίνετε μόνο σε admin mod και μπορείς να γράφεις την τιμή που το παίρνεις εσύ…

Newbie

Post by People's Code » Thu Mar 14, 2013 2:40 pm

O admin δεν είναι πελάτης, αν θες να έχεις διαφορετικές τιμές απλά δημιούργησε groups και ανέθεσε εκπτώσες ανα group

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by shopngo » Thu Mar 14, 2013 6:54 pm

Εννοώ όπως από κάτω στην φωτογραφία

Image

Απλά δίπλα στην μια τιμή να έχει και μια wholesale η απλά μια δεύτερη τιμή η οποία όμως να φαίνετε μόνο στο backend….

Newbie

Post by kabatza1 » Sun Mar 17, 2013 10:32 am

Edw eisai....

http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=4170

kai kanei pola parapanw...

Newbie