Post by berushka » Wed Sep 15, 2010 12:23 am

Nestudoval jste někdo nebo neplánujete implementaci GoPay?
Mají nyní akční nabídku poplatek pouze 1 % do konce ledna 2011!.

berushka .::: Hot Wheels Shop

Active Member

Location - Czech Republic

Post by berushka » Wed Sep 15, 2010 9:11 pm

berushka wrote:Nestudoval jste někdo nebo neplánujete implementaci GoPay?
Mají nyní akční nabídku poplatek pouze 1 % do konce ledna 2011!.
Protože jsem u GoPay našel podporu pro některé eshopy, zeptal jsem se i na OpenCart a tady je odpověd:
GoPay wrote:o systému OpenCart uvažujeme. Pokud bude ze strany zákazníků o OpenCart větší zájem, plánujeme tento systém zavést do konce tohoto roku.
Zkoušel jte jiné systémy? Například Magento nebo PrestaShop. Z našich zkušeností víme, že zákazníci jsou s jejich redakčním systémem a administrací velmi spokojeni.

Active Member

Post by PetrX » Wed Sep 15, 2010 9:35 pm

Můžeš mi prosím vysvětlit co je to ten GoPay? Nějak z těch textů na jejich stránkách nejsem moudrej. To je obdoba PayPal nebo jak to funguje.
Nicméně bych řekl, že u nás v ČR se zákazníci těchto služeb bojí. Na druhou stranu pokud se za službu neplatí žádný měsíční paušál, ale jen poplatek z platby tak bych o tom také uvažoval.

SLAVNÉ ČAJE ČÍNY

New member

Post by berushka » Thu Sep 16, 2010 1:19 am

PetrX wrote:Můžeš mi prosím vysvětlit co je to ten GoPay? Nějak z těch textů na jejich stránkách nejsem moudrej. To je obdoba PayPal nebo jak to funguje.
Pochopil jsem to jako "agregátor" platebních systémů. Stačí "napojit" eshop na platební bránu GoPay a zákazníci mohou používat 9 způsobů platby:
  • ePlatby
  • GoPay peněženka
  • MojePlatba
  • MoneyBookers
  • mPeníze
  • Banka
  • Platební karty
  • Premium SMS
  • superCash
A zrovna u plateb kartou budou mít určitě lepší podmínky, než když se s bankou bude domlouvat samotný eshop :)

Active Member

Post by PetrX » Thu Sep 16, 2010 4:18 am

No já to pochopil jako další přitroublou e-peněženku do které nějak nasypu peníze a pak s tím platím.

SLAVNÉ ČAJE ČÍNY

New member

Post by berushka » Fri Sep 17, 2010 3:24 am

PetrX wrote:No já to pochopil jako další přitroublou e-peněženku do které nějak nasypu peníze a pak s tím platím.
To jsi pochopil dobře, ale to se nás, majitelů eshopů moc netýká. GoPay peněženka je jen jedna z možností platby, pokud ji zákazník eshopu má.
Mě se na tom líbí, že se napojení eshopu na platební systém udělá jen jednou a pak si může zákazník vybrat z podporovaných možností platby (teď jich je devět). A když by se objevila nová možnost platby, předpokládám, že ji GoPay integruje a nebude potřeba zasahovat do eshopu.
Na druhou stranu si myslím, že se to malým a neznámým eshopům nevyplatí - u těch bude zákazník pravděpodobně platit dobírkou, aby měl jakous takous jistotu, že nenaletí podvodnému eshopu.

Active Member

Post by mcut » Thu Jan 20, 2011 5:31 am

Tak jsem jim taky napsal,snad nekdy bude.Myslim,ze by to mohlo bejt prinosem i pro male eshpy. ;)

OpenCart 1.5.1.2
Image

New member

Post by hawkey » Thu Jan 20, 2011 7:17 am

Já to právě řeším, klient to zvažuje a pokud do toho půjde, během ledna to budu dělat.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by berushka » Sat Mar 05, 2011 12:57 am

hawkey wrote:Já to právě řeším, klient to zvažuje a pokud do toho půjde, během ledna to budu dělat.
Tak co, jak to dopadlo? Protože já bych se do toho kdyžtak zkusil pustit. Specifikaci už jsem získal...

PS: A ještě je PayMyway, do toho bych se kdyžtak potom pustil taky...

Active Member

Post by hawkey » Sat Mar 05, 2011 2:02 am

Klient do toho nakonec nešel, když od nich chtěl podmínky, tak z nich vypadlo, že bychom z nových platebních bran získali jen mBank a KB a u každého bylo 1 a půl procenta z částky, což je dost, když si člověk může udělat bránu přímo a má to bez poplatků.

Takže směle do toho. Jinak já mám vyřešený Cetelem a Homecredit, kdyby byl zájem.

Active Member

Post by shadyyx » Tue Apr 09, 2013 5:23 am

Dopadlo to nějak? Nebo to usnulo na vavřínu? Klient po mě chce GoPay, pokud nikdo nic nemáte, budu implementovat snad do měsíce...
hawkey wrote:Jinak já mám vyřešený Cetelem a Homecredit, kdyby byl zájem.
To řešení pro Cetelem a HomeCredit je pořád aktuální a funkční? Za kolik bys jej nabídnul? Reálně o něj nemá žádný klient zájem, ale není špatné mít to v rukávu, až se něco vyskytne... :crazy:

Newbie

Location - Berlin [DE]

Post by hawkey » Tue Apr 09, 2013 7:16 am

GoPay jsem dělal loni http://www.opencartex.com/opencart-paym ... ment-gopay
Na stejném webu najdete i Cetelem a Homecredit moduly.

Active Member