Nestudoval jste někdo nebo neplánujete implementaci GoPay?
Mají nyní akční nabídku poplatek pouze 1 % do konce ledna 2011!.
berushka .::: Hot Wheels Shop
Protože jsem u GoPay našel podporu pro některé eshopy, zeptal jsem se i na OpenCart a tady je odpověd:berushka wrote:Nestudoval jste někdo nebo neplánujete implementaci GoPay?
GoPay wrote:o systému OpenCart uvažujeme. Pokud bude ze strany zákazníků o OpenCart větší zájem, plánujeme tento systém zavést do konce tohoto roku.
Zkoušel jte jiné systémy? Například Magento nebo PrestaShop. Z našich zkušeností víme, že zákazníci jsou s jejich redakčním systémem a administrací velmi spokojeni.
Můžeš mi prosím vysvětlit co je to ten GoPay? Nějak z těch textů na jejich stránkách nejsem moudrej. To je obdoba PayPal nebo jak to funguje.
Nicméně bych řekl, že u nás v ČR se zákazníci těchto služeb bojí. Na druhou stranu pokud se za službu neplatí žádný měsíční paušál, ale jen poplatek z platby tak bych o tom také uvažoval.
Nicméně bych řekl, že u nás v ČR se zákazníci těchto služeb bojí. Na druhou stranu pokud se za službu neplatí žádný měsíční paušál, ale jen poplatek z platby tak bych o tom také uvažoval.
Pochopil jsem to jako "agregátor" platebních systémů. Stačí "napojit" eshop na platební bránu GoPay a zákazníci mohou používat 9 způsobů platby:PetrX wrote:Můžeš mi prosím vysvětlit co je to ten GoPay? Nějak z těch textů na jejich stránkách nejsem moudrej. To je obdoba PayPal nebo jak to funguje.
- ePlatby
- GoPay peněženka
- MojePlatba
- MoneyBookers
- mPeníze
- Banka
- Platební karty
- Premium SMS
- superCash

No já to pochopil jako další přitroublou e-peněženku do které nějak nasypu peníze a pak s tím platím.
To jsi pochopil dobře, ale to se nás, majitelů eshopů moc netýká. GoPay peněženka je jen jedna z možností platby, pokud ji zákazník eshopu má.PetrX wrote:No já to pochopil jako další přitroublou e-peněženku do které nějak nasypu peníze a pak s tím platím.
Mě se na tom líbí, že se napojení eshopu na platební systém udělá jen jednou a pak si může zákazník vybrat z podporovaných možností platby (teď jich je devět). A když by se objevila nová možnost platby, předpokládám, že ji GoPay integruje a nebude potřeba zasahovat do eshopu.
Na druhou stranu si myslím, že se to malým a neznámým eshopům nevyplatí - u těch bude zákazník pravděpodobně platit dobírkou, aby měl jakous takous jistotu, že nenaletí podvodnému eshopu.
Já to právě řeším, klient to zvažuje a pokud do toho půjde, během ledna to budu dělat.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Tak co, jak to dopadlo? Protože já bych se do toho kdyžtak zkusil pustit. Specifikaci už jsem získal...hawkey wrote:Já to právě řeším, klient to zvažuje a pokud do toho půjde, během ledna to budu dělat.
PS: A ještě je PayMyway, do toho bych se kdyžtak potom pustil taky...
Klient do toho nakonec nešel, když od nich chtěl podmínky, tak z nich vypadlo, že bychom z nových platebních bran získali jen mBank a KB a u každého bylo 1 a půl procenta z částky, což je dost, když si člověk může udělat bránu přímo a má to bez poplatků.
Takže směle do toho. Jinak já mám vyřešený Cetelem a Homecredit, kdyby byl zájem.
Takže směle do toho. Jinak já mám vyřešený Cetelem a Homecredit, kdyby byl zájem.
Dopadlo to nějak? Nebo to usnulo na vavřínu? Klient po mě chce GoPay, pokud nikdo nic nemáte, budu implementovat snad do měsíce...

To řešení pro Cetelem a HomeCredit je pořád aktuální a funkční? Za kolik bys jej nabídnul? Reálně o něj nemá žádný klient zájem, ale není špatné mít to v rukávu, až se něco vyskytne...hawkey wrote:Jinak já mám vyřešený Cetelem a Homecredit, kdyby byl zájem.

GoPay jsem dělal loni http://www.opencartex.com/opencart-paym ... ment-gopay
Na stejném webu najdete i Cetelem a Homecredit moduly.
Na stejném webu najdete i Cetelem a Homecredit moduly.