Post by barells » Wed Jun 30, 2010 1:12 am

For some reason, I am not able to upload product images.

I receive the following javascript error message, after I choose upload, and select an image:

Warning: "File could not be uploading for an unknown reason."

Any help here please?

New member

Posts

Joined
Sat Jun 27, 2009 5:09 am

Post by pedma » Wed Jun 30, 2010 1:42 am

barells wrote:For some reason, I am not able to upload product images.

I receive the following javascript error message, after I choose upload, and select an image:

Warning: "File could not be uploading for an unknown reason."

Any help here please?
Have you checked the directory permission? In Unix based: chmod 777 ~yourname/public_html/image & download
Or you can also chmod 751 if you're the apache's daemon user. Or chmod 751 & chown nobody:nobody to that directory, if you have the ROOT access. Assumed 'nobody' is the daemon user of Apache.

Thanks.
- pedma -

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Apr 27, 2010 3:06 pm

Post by barells » Wed Jun 30, 2010 2:00 am

pedma wrote: Have you checked the directory permission? In Unix based: chmod 777 ~yourname/public_html/image & download
Or you can also chmod 751 if you're the apache's daemon user. Or chmod 751 & chown nobody:nobody to that directory, if you have the ROOT access. Assumed 'nobody' is the daemon user of Apache.

Thanks.
- pedma -

Still a no go unfortunately, after doing a chmod 777.

Any other ideas here?

I am using the latest 1.4.8b. I have had this problem on 1.4.6, and that is the reason I upgraded to see if the problem would be fixed. Unfortunately it has not.

New member

Posts

Joined
Sat Jun 27, 2009 5:09 am

Post by pedma » Wed Jun 30, 2010 10:40 am

barells wrote:
pedma wrote: Have you checked the directory permission? In Unix based: chmod 777 ~yourname/public_html/image & download
Or you can also chmod 751 if you're the apache's daemon user. Or chmod 751 & chown nobody:nobody to that directory, if you have the ROOT access. Assumed 'nobody' is the daemon user of Apache.

Thanks.
- pedma -

Still a no go unfortunately, after doing a chmod 777.

Any other ideas here?

I am using the latest 1.4.8b. I have had this problem on 1.4.6, and that is the reason I upgraded to see if the problem would be fixed. Unfortunately it has not.
Is there a .htaccess file ? May be this file is not World readable (ex. 640). It must be 644.
Please check it.

- pedma -

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Apr 27, 2010 3:06 pm

Post by barells » Wed Jun 30, 2010 10:01 pm

pedma wrote:
barells wrote:
pedma wrote: Have you checked the directory permission? In Unix based: chmod 777 ~yourname/public_html/image & download
Or you can also chmod 751 if you're the apache's daemon user. Or chmod 751 & chown nobody:nobody to that directory, if you have the ROOT access. Assumed 'nobody' is the daemon user of Apache.

Thanks.
- pedma -

Still a no go unfortunately, after doing a chmod 777.

Any other ideas here?

I am using the latest 1.4.8b. I have had this problem on 1.4.6, and that is the reason I upgraded to see if the problem would be fixed. Unfortunately it has not.
Is there a .htaccess file ? May be this file is not World readable (ex. 640). It must be 644.
Please check it.

- pedma -

No, I do not have a .htaccess in the /image directory. I have one in the /store root directory, and this is world readable. Any other help please... This really stinks, not to be able to upload new products.

New member

Posts

Joined
Sat Jun 27, 2009 5:09 am

Post by Uyghurmen » Fri Jul 02, 2010 12:05 am

I want to know about Upload images that: via FTP to Dir directly or USING Admin panel image manager UPLOAD tab?
If last one, all images' dimension changed to same: 100x100
Sincerely
barells wrote:For some reason, I am not able to upload product images.

I receive the following javascript error message, after I choose upload, and select an image:

Warning: "File could not be uploading for an unknown reason."

Any help here please?

New member

Posts

Joined
Tue May 11, 2010 10:55 am

Post by barells » Fri Jul 02, 2010 2:50 am

i will pay someone to go into my server and check this out... to try to fix... No one seems to know why i can't upload new product images.

Anyone available?

New member

Posts

Joined
Sat Jun 27, 2009 5:09 am

Post by pedma » Fri Jul 02, 2010 9:57 am

barells wrote:i will pay someone to go into my server and check this out... to try to fix... No one seems to know why i can't upload new product images.

Anyone available?
Have you check how many space left on your server ?

Thanks.
- pedma -

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Apr 27, 2010 3:06 pm

Post by barells » Sat Jul 03, 2010 11:50 am

plenty of space on my server.

New member

Posts

Joined
Sat Jun 27, 2009 5:09 am

Post by barells » Tue Jul 06, 2010 12:54 am

can someone please help me here... does anyone want to make some money to please check out why I cannot upload images to new products? This is hurting my business.

New member

Posts

Joined
Sat Jun 27, 2009 5:09 am

Post by TonyHolmes » Fri Aug 27, 2010 11:53 pm

I just figured out why sometime my images would upload, and others not. The error messages were not always consistent, but I finally got enough of them to figure it out.

Images must be < 300kb, must not have either dimension > 1000 pixels, and the one that really ate my lunch, the file names must not have any non-standard characters. I had images named like "shirt #1.jpg", and the '#' was killing it. Rename to "shirt1.jpg" and they work fine.

I won't ever get those 2 hours back, but it's fixed...

Tony

Newbie

Posts

Joined
Thu Aug 26, 2010 3:46 am

Post by clinton4 » Thu Mar 03, 2011 10:12 pm

Did you figure this out? I got the same problem after upgrading to latest version.

Spam blocking PHP script, use it!


Active Member

Posts

Joined
Sun Jan 17, 2010 11:54 am

Post by amasenter » Tue Mar 06, 2012 3:38 am

I cannot upload images and use them at ALL. Anytime I do, the Image Manager refuses to see the contents of the folder they are in - the images are still there, but it will simply show nothing for that folder. It doesn't matter if the images are JPG, TIF, or PNG. It doesn't matter if I upload the images via Image Manager, FTP, or web control panel. It doesn't matter if I process the images through Photoshop or PSP7. No matter what I do, uploading any image results in complete failure of the image manager to show any images at all in any folder I add images to. Deleting the new images makes Image Manager work normally again. The only non-demo images that work were all ones I uploaded a few weeks ago, and those work regardless of format. Can you help please.

Newbie

Posts

Joined
Mon Mar 05, 2012 10:20 am

Post by rrmm » Fri Mar 16, 2012 7:48 pm

amasenter wrote:I cannot upload images and use them at ALL. Anytime I do, the Image Manager refuses to see the contents of the folder they are in - the images are still there, but it will simply show nothing for that folder. It doesn't matter if the images are JPG, TIF, or PNG. It doesn't matter if I upload the images via Image Manager, FTP, or web control panel. It doesn't matter if I process the images through Photoshop or PSP7. No matter what I do, uploading any image results in complete failure of the image manager to show any images at all in any folder I add images to. Deleting the new images makes Image Manager work normally again. The only non-demo images that work were all ones I uploaded a few weeks ago, and those work regardless of format. Can you help please.
Hello,
what host are you using?

CHMOD the "/image/data/" folder and files inside to 777 should help

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 16, 2012 7:44 pm

Post by wansaif » Thu May 17, 2012 2:22 am

Also got the same problem

Warning: File could not be uploaded for an unknown reason!

anyone know about this?

Newbie

Posts

Joined
Thu May 17, 2012 1:42 am

Post by yudh1z » Tue Feb 12, 2013 5:47 pm

I'm facing the same problem. Before everything works perfectly, but after a while (i started add google analytic plug in, put some adsense) i can't upload images for my new product. Tried all the solution above (change permission to 777 in specified folder, delete/rename cache folder) nothing works. But after i turn the error log on, i found out that there are some error while running the filemanager.php in the \admin\controller\common folder. So after googling, found out that i need to add below script "@chmod($directory . '/' . basename($this->request->files['image']['name']), 0644);" before the error line. Now the upload runs normal on the new folder (I still can't upload to existing folder), but at least i still can upload new product picture for my site.

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 12, 2013 5:38 pm

Post by rahuljaiswal1808 » Mon Jun 01, 2015 12:30 am

Use FTP to upload and then link from there.


Posts

Joined
Mon Jun 01, 2015 12:28 am

Post by yasar » Tue Jun 02, 2015 12:00 am

If image size is very big it will be happen , choose a below size 300kb image

New member

Posts

Joined
Fri May 08, 2015 10:31 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 65 guests