Post by iq860 » Sun May 12, 2019 9:44 pm

so I have this problem on my opencart 3.0.2.0 store with 2Checkout where my default currency is AED "United Arab Emirates Dirham" at the last chekout page on my store side the total amount would be for example 80AED but when I go to the 2Checkout page it will be AED293.94

this amount if converted to USD will be 80 USD !!

https://ibb.co/DgsPMMy
https://ibb.co/27MS41T

can anyone help?

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 29, 2017 11:54 am

Post by iq860 » Tue May 14, 2019 3:45 pm

any help here guys? ???

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 29, 2017 11:54 am

Post by iq860 » Thu May 16, 2019 7:31 pm

bump

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 29, 2017 11:54 am

Post by iq860 » Sun May 26, 2019 5:33 pm

guys any hint at all in this issue? my entire process is stopped cuz I cant activate the payment with the wrong currency

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 29, 2017 11:54 am

Post by letxobnav » Sun May 26, 2019 5:51 pm

As far as I can tell from the OC data that is send to 2Checkout, there is no currency information there.

So I assume that 2Checkout assumes a default currency which might just be USD and if you are sending a total in AED you see the problem.
So try to convert the total amount into USD before you send the data to 2Checkout.

Or perhaps you have to set the default currency somewhere in your 2Checkout account.

“Data security is paramount at [...], and we are committed to protecting the privacy of anyone who is associated with our [...]. We’ve made a lot of improvements and will continue to make them.”
When you know your life savings are gone.


Active Member

Posts

Joined
Fri Aug 18, 2017 4:35 pm
Location - Taiwan

Post by iq860 » Mon May 27, 2019 8:15 pm

letxobnav wrote:
Sun May 26, 2019 5:51 pm
As far as I can tell from the OC data that is send to 2Checkout, there is no currency information there.

So I assume that 2Checkout assumes a default currency which might just be USD and if you are sending a total in AED you see the problem.
So try to convert the total amount into USD before you send the data to 2Checkout.

Or perhaps you have to set the default currency somewhere in your 2Checkout account.
there is no option on 2chekout to use a default currency

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 29, 2017 11:54 am

Post by letxobnav » Mon May 27, 2019 9:52 pm

maybe this might help.

viewtopic.php?t=70678

“Data security is paramount at [...], and we are committed to protecting the privacy of anyone who is associated with our [...]. We’ve made a lot of improvements and will continue to make them.”
When you know your life savings are gone.


Active Member

Posts

Joined
Fri Aug 18, 2017 4:35 pm
Location - Taiwan
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests