Post by Fabienlolo » Tue Jul 24, 2018 12:59 am

Hi community,
Here is the shop i am setting up https://www.vacacionandocancun.com/tours/
when i get to the cart page and a pply a coupon, total is not updating, i need to refresh page manually to get my new total.
It is the same behaviour wether it is on my Windows 10 computer Chrome / Firefox browsers or my android phone using chrome browser. So i belive browsers are not the issue.
So how can i make sure that total is modified after "apply coupon" button pressed?
Thank everyone for your time and help
Last edited by Fabienlolo on Sat Jul 28, 2018 5:40 am, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Fri Jun 29, 2018 7:24 am
Location - Q.Roo, Mexico

Post by straightlight » Tue Jul 24, 2018 1:30 am

As a new forum user, please read the forum rules. No OC version posted. However, since you're using a custom theme, switch back to the default theme and see if the same issue can be reproduced when refreshing the order total in the cart page.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Fabienlolo » Tue Jul 24, 2018 2:13 am

Hi straightlight,
thank you for watch. I run OC 3.0.2. I interpretated that posting in the OpenCart 3.0 section was enough and as well as giving my shop URL, but nothing better than writing it. As you recommend, i will go over forum rules as well to check if i missed any other rule. Sorry about me rushing :-[
Last edited by Fabienlolo on Sat Jul 28, 2018 5:40 am, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Fri Jun 29, 2018 7:24 am
Location - Q.Roo, Mexico

Post by Fabienlolo » Tue Jul 24, 2018 9:41 pm

straightlight wrote:
Tue Jul 24, 2018 1:30 am
As a new forum user, please read the forum rules. No OC version posted. However, since you're using a custom theme, switch back to the default theme and see if the same issue can be reproduced when refreshing the order total in the cart page.
Hi straightlight,
and thank you for your support, in the defaut theme i just changed 2 color code and hidden a couple of things in the footer with <!-- -->.
But because i don't know much, i will change them back.
Last edited by Fabienlolo on Sat Jul 28, 2018 5:41 am, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Fri Jun 29, 2018 7:24 am
Location - Q.Roo, Mexico

Post by Fabienlolo » Wed Jul 25, 2018 11:46 pm

straightlight wrote:
Tue Jul 24, 2018 1:30 am
As a new forum user, please read the forum rules. No OC version posted. However, since you're using a custom theme, switch back to the default theme and see if the same issue can be reproduced when refreshing the order total in the cart page.
Hi straightlight,
i did remove color modification in default theme and reset footer.twig file so theme is back to original default. I clean all cache and temporary files before testing again on my PC and my mobile phone. I then did my coupon modification and it results as following depending on browsers.
1. W10 / Firefox with no cache use setting
- i usually use this one for my admin sessions and to check shop/categories/products modification. Here there is no problem, everything is updated upon everymove i make on the customer experience.
2. W10 / Chrome with default settings
- i need to manually refresh my page to have my cart updated
3. Android / Chrome with default settings
- when i get to the cart page i need to manually refresh the page to see my updated cart, if not, cart is empty.
- when i apply coupon, i need to manually refresh my page to see total value updated

Hope i can find help on this issue.
Thank you for your help,
Fabien, OC 3.0.2, www.vacacionandocancun.com/tours
Last edited by Fabienlolo on Sat Jul 28, 2018 5:41 am, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Fri Jun 29, 2018 7:24 am
Location - Q.Roo, Mexico

Post by straightlight » Thu Jul 26, 2018 4:10 am

In your internet options, go to the Advanced tab. Then, click the reset button for IE / Edge. This will reset all your browsing settings. Try the cart page afterwards with IE / Edge. See the developers kit (F12 on your keyboard from the browser) - > console tab if the issue persists and post the provided message on that tab if any.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Fabienlolo » Thu Jul 26, 2018 2:08 pm

straightlight wrote:
Thu Jul 26, 2018 4:10 am
In your internet options, go to the Advanced tab. Then, click the reset button for IE / Edge. This will reset all your browsing settings. Try the cart page afterwards with IE / Edge. See the developers kit (F12 on your keyboard from the browser) - > console tab if the issue persists and post the provided message on that tab if any.
Hi straightlight,
thanks for your consideration. As i wasn't sure what lines to post, i posted every single line of the console. But because this is a long list that you will find here below, i would like to mention first that i did another install of OC3.0.2 on my server, at https://www.vacacionandocancun.com/essais/OCtest/ and i didnot change a thing, i did not even connect to the admin interface as someone from an extension support suggested something could be from my server. One thing i noticed compared to the demo version at https://demo.opencart.com/, is when i delete something from the cart, if the total is updated, the popup window listing the cart elements still show the element i just suposely deleted.

Now, please find here what i have in edge console after following the step mentionned in your post. As this is in spanish, i will translate (see underlined) the first 3 that i guess that could be the relevant one, but if you need more, just let me know:

4 HTML1300: Navegación realizada.
fwlink (1,1)
HTML1300: Navigation made.
fwlink (1,1)


5 HTML1500: a etiqueta no puede ser de autocierre. Use una etiqueta de cierre explícita.
rs4 (75,166)
HTML1500: the label can not be self-closing. Use an explicit closing tag.
rs4 (75,166)


CONSOLE1810304: El elemento console.memory no está implementado y devolverá el valor 0 para todos los atributos. Usa el generador de perfiles de memoria para supervisar el uso de la memoria.
CONSOLE1810304: The console.memory element is not implemented and will return the value 0 for all attributes. Use the memory profiler to monitor the use of memory.

3 HTML1300: Navegación realizada.
tours (1,1)

HTML1527: Se esperaba DOCTYPE. Considere agregar un doctype HTML5 válido: "!DOCTYPE html>".
tours (1,4)

HTML1502: DOCTYPE inesperado. Solamente se permite un DOCTYPE y debe ocurrir antes de cualquier elemento.
tours (1,4)

HTML1513: Se encontró una etiqueta "html>" adicional. Solamente debe existir una etiqueta "html>" por documento.
tours (6,1)

HTML1503: Etiqueta inicial inesperada.
tours (8,1)

CSS3121: La consulta de medios -ms-viewport está en desuso.

HTML1512: Etiqueta final sin coincidencia.
tours (23,1)

HTML1300: Navegación realizada.
index.php (1,1)

HTML1527: Se esperaba DOCTYPE. Considere agregar un doctype HTML5 válido: "!DOCTYPE html>".
index.php (1,5)

HTML1502: DOCTYPE inesperado. Solamente se permite un DOCTYPE y debe ocurrir antes de cualquier elemento.
index.php (1,5)

HTML1513: Se encontró una etiqueta "html>" adicional. Solamente debe existir una etiqueta "html>" por documento.
index.php (6,1)

HTML1503: Etiqueta inicial inesperada.
index.php (8,1)

CSS3121: La consulta de medios -ms-viewport está en desuso.

HTML1512: Etiqueta final sin coincidencia.
index.php (31,1)

HTML1300: Navegación realizada.
index.php (1,1)

HTML1527: Se esperaba DOCTYPE. Considere agregar un doctype HTML5 válido: "!DOCTYPE html>".
index.php (1,4)

HTML1502: DOCTYPE inesperado. Solamente se permite un DOCTYPE y debe ocurrir antes de cualquier elemento.
index.php (1,4)

HTML1513: Se encontró una etiqueta "html>" adicional. Solamente debe existir una etiqueta "html>" por documento.
index.php (6,1)

HTML1503: Etiqueta inicial inesperada.
index.php (8,1)

CSS3121: La consulta de medios -ms-viewport está en desuso.

HTML1512: Etiqueta final sin coincidencia.
index.php (24,1)

HTML1300: Navegación realizada.
index.php (1,1)

HTML1527: Se esperaba DOCTYPE. Considere agregar un doctype HTML5 válido: "!DOCTYPE html>".
index.php (1,4)

HTML1502: DOCTYPE inesperado. Solamente se permite un DOCTYPE y debe ocurrir antes de cualquier elemento.
index.php (1,4)

HTML1513: Se encontró una etiqueta "html>" adicional. Solamente debe existir una etiqueta "html>" por documento.
index.php (6,1)

HTML1503: Etiqueta inicial inesperada.
index.php (8,1)

CSS3121: La consulta de medios -ms-viewport está en desuso.

HTML1512: Etiqueta final sin coincidencia.
index.php (25,1)

HTML1300: Navegación realizada.
index.php (1,1)

HTML1527: Se esperaba DOCTYPE. Considere agregar un doctype HTML5 válido: "!DOCTYPE html>".
index.php (1,5)

HTML1502: DOCTYPE inesperado. Solamente se permite un DOCTYPE y debe ocurrir antes de cualquier elemento.
index.php (1,5)

HTML1513: Se encontró una etiqueta "html>" adicional. Solamente debe existir una etiqueta "html>" por documento.
index.php (6,1)

HTML1503: Etiqueta inicial inesperada.
index.php (8,1)

CSS3121: La consulta de medios -ms-viewport está en desuso.

HTML1512: Etiqueta final sin coincidencia.
index.php (31,1)

HTML1300: Navegación realizada.
index.php (1,1)

HTML1527: Se esperaba DOCTYPE. Considere agregar un doctype HTML5 válido: "!DOCTYPE html>".
index.php (1,4)

HTML1502: DOCTYPE inesperado. Solamente se permite un DOCTYPE y debe ocurrir antes de cualquier elemento.
index.php (1,4)

HTML1513: Se encontró una etiqueta "html>" adicional. Solamente debe existir una etiqueta "html>" por documento.
index.php (6,1)

HTML1503: Etiqueta inicial inesperada.
index.php (8,1)

CSS3121: La consulta de medios -ms-viewport está en desuso.

HTML1512: Etiqueta final sin coincidencia.
index.php (22,1)

HTML1300: Navegación realizada.
index.php (1,1)

HTML1527: Se esperaba DOCTYPE. Considere agregar un doctype HTML5 válido: "!DOCTYPE html>".
index.php (1,4)

HTML1502: DOCTYPE inesperado. Solamente se permite un DOCTYPE y debe ocurrir antes de cualquier elemento.
index.php (1,4)

HTML1513: Se encontró una etiqueta "html>" adicional. Solamente debe existir una etiqueta "html>" por documento.
index.php (6,1)

HTML1503: Etiqueta inicial inesperada.
index.php (8,1)

CSS3121: La consulta de medios -ms-viewport está en desuso.

HTML1512: Etiqueta final sin coincidencia.
index.php (22,1)
Last edited by Fabienlolo on Sat Jul 28, 2018 5:41 am, edited 2 times in total.

New member

Posts

Joined
Fri Jun 29, 2018 7:24 am
Location - Q.Roo, Mexico

Post by straightlight » Thu Jul 26, 2018 7:22 pm

Upgrading your jQuery library in your view/javascript folder and changing the version number in your header.twig file may resolved the issue, according to Stackoverflow.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Fabienlolo » Thu Jul 26, 2018 10:03 pm

straightlight wrote:
Thu Jul 26, 2018 7:22 pm
Upgrading your jQuery library in your view/javascript folder and changing the version number in your header.twig file may resolved the issue, according to Stackoverflow.
Hi straightlight,
thanks again for your support. I found this topic viewtopic.php?t=108902 on the subject, and this one on stackoverflow https://stackoverflow.com/questions/198 ... hange-code. I checked https://jquery.com/upgrade-guide/3.0/ as well. It is all a bit confusing for me as i am not a developper and just know a bit about html and css. so if you have any better source, they are very welcome. Anyway, in the meantime i will try what i understand best for my case.
Last edited by Fabienlolo on Sat Jul 28, 2018 5:42 am, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Fri Jun 29, 2018 7:24 am
Location - Q.Roo, Mexico

Post by straightlight » Fri Jul 27, 2018 12:45 am

That is because you need to focus on the reported error you have described: https://stackoverflow.com/questions/487 ... owser-edge . In catalog/view/theme/<your_theme>/template/common/header.twig file,

find:

Code: Select all

<script src="catalog/view/javascript/jquery/jquery-2.1.1.min.js" type="text/javascript"></script>
change it to:

Code: Select all

<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.min.js" ></script>
Then, follow these steps: viewtopic.php?f=176&p=730051#p718325 . See if that resolves the issue afterwards. If not, then the issue you are reporting about is caused by an installed extension.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Fabienlolo » Fri Jul 27, 2018 4:18 am

Hi Straightlight,
i follow the steps you mentionned, refreshed all cache, and still got the issue.
I understand you think that it should be an extension issue, but it doesn't fit with the fact that, unless you tell me this not a good test, i have the same issue with my fresh install https://www.vacacionandocancun.com/essais/OCtest/ . Like i mentioned previously, i did a fresh install in another folder of my domain to discard server issue.
But on this fresh install, same issues even with jquery upgraded: after adding something to the cart then deleting it, total updates the way it should, but then clicking on the cart total still gives you a list of previous item when i should get "cart is empty message". i hope this is a lead to something.
Thank again for your time and patience.
Last edited by Fabienlolo on Sat Jul 28, 2018 5:42 am, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Fri Jun 29, 2018 7:24 am
Location - Q.Roo, Mexico

Post by straightlight » Fri Jul 27, 2018 4:51 am

Was the fresh install just copied from your previous folder? Also, is the .htaccess file active on your new test path or inactive?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Fabienlolo » Fri Jul 27, 2018 5:19 am

I did full beginner install like indicated here https://www.youtube.com/watch?v=nA6fST8uMXw. downloaded the latest OC version from the website, unzip, rename the 2 config file and the .htaccess file, upload, connect as admin and setup storage.
Then, tested the cart. failed.
so then i updated jquery to the latest with the script you gave. Failed.
Then i posted this message.

New member

Posts

Joined
Fri Jun 29, 2018 7:24 am
Location - Q.Roo, Mexico

Post by straightlight » Fri Jul 27, 2018 5:39 am

and the .htaccess file
Your .htaccess file needs to be configured for your domain in order to use SSL without issues. This is where it fails.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Fabienlolo » Fri Jul 27, 2018 5:43 am

it fails in my test or my regular shop? or both? then, what am i suppoed to do with my htacces file?
i got the certificate because of LetsEncrypt in my hosting service.

New member

Posts

Joined
Fri Jun 29, 2018 7:24 am
Location - Q.Roo, Mexico

Post by straightlight » Fri Jul 27, 2018 6:11 am

What are your config.php and admin/config.php files (without database info) and your .htaccess file info?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Fabienlolo » Fri Jul 27, 2018 6:24 am

From my test shop:

config.php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'https://www.vacacionandocancun.com/essais/OCtest/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.vacacionandocancun.com/essais/OCtest/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/essais/OCtest/catalog/');
define('DIR_SYSTEM', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/essais/OCtest/system/');
define('DIR_IMAGE', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/essais/OCtest/image/');
define('DIR_STORAGE', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/OCtest_storage/');
define('DIR_LANGUAGE', DIR_APPLICATION . 'language/');
define('DIR_TEMPLATE', DIR_APPLICATION . 'view/theme/');
define('DIR_CONFIG', DIR_SYSTEM . 'config/');
define('DIR_CACHE', DIR_STORAGE . 'cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', DIR_STORAGE . 'download/');
define('DIR_LOGS', DIR_STORAGE . 'logs/');
define('DIR_MODIFICATION', DIR_STORAGE . 'modification/');
define('DIR_SESSION', DIR_STORAGE . 'session/');
define('DIR_UPLOAD', DIR_STORAGE . 'upload/');
admin > config.php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'https://www.vacacionandocancun.com/essais/OCtest/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'https://www.vacacionandocancun.com/essais/OCtest/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.vacacionandocancun.com/essais/OCtest/admin/');
define('HTTPS_CATALOG', 'https://www.vacacionandocancun.com/essais/OCtest/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/essais/OCtest/admin/');
define('DIR_SYSTEM', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/essais/OCtest/system/');
define('DIR_IMAGE', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/essais/OCtest/image/');
define('DIR_STORAGE', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/OCtest_storage/');
define('DIR_CATALOG', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/essais/OCtest/catalog/');
define('DIR_LANGUAGE', DIR_APPLICATION . 'language/');
define('DIR_TEMPLATE', DIR_APPLICATION . 'view/template/');
define('DIR_CONFIG', DIR_SYSTEM . 'config/');
define('DIR_CACHE', DIR_STORAGE . 'cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', DIR_STORAGE . 'download/');
define('DIR_LOGS', DIR_STORAGE . 'logs/');
define('DIR_MODIFICATION', DIR_STORAGE . 'modification/');
define('DIR_SESSION', DIR_STORAGE . 'session/');
define('DIR_UPLOAD', DIR_STORAGE . 'upload/');

// OpenCart API
define('OPENCART_SERVER', 'https://www.opencart.com/');
.htaccess ( i did copy/paste the top and bottom comments lines)
Options +FollowSymlinks

# Prevent Directoy listing
Options -Indexes

# Prevent Direct Access to files
<FilesMatch "(?i)((\.tpl|.twig|\.ini|\.log|(?<!robots)\.txt))">
Require all denied
## For apache 2.2 and older, replace "Require all denied" with these two lines :
# Order deny,allow
# Deny from all
</FilesMatch>

# SEO URL Settings
RewriteEngine On
# If your opencart installation does not run on the main web folder make sure you folder it does run in ie. / becomes /shop/

RewriteBase /
RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php?route=extension/feed/google_sitemap [L]
RewriteRule ^googlebase.xml$ index.php?route=extension/feed/google_base [L]
RewriteRule ^system/storage/(.*) index.php?route=error/not_found [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.(ico|gif|jpg|jpeg|png|js|css)
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]

New member

Posts

Joined
Fri Jun 29, 2018 7:24 am
Location - Q.Roo, Mexico

Post by straightlight » Fri Jul 27, 2018 6:29 am

You are using the OCTest under the same environment (folder) as essais … they need to run separately.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Fabienlolo » Fri Jul 27, 2018 6:50 am

OK. Then i am questioning my understanding of subfolder installation.
I have a main page www.vacacionandocancun.com and many other pages that are in different folders containing among others php files and htaccess files. One of the subfolders of my domain, /tours, is containing my regular shop. (Soon to be ready regular shop?)
Is that an issue?

New member

Posts

Joined
Fri Jun 29, 2018 7:24 am
Location - Q.Roo, Mexico

Post by Fabienlolo » Fri Jul 27, 2018 9:12 am

straightlight wrote:
Fri Jul 27, 2018 6:29 am
You are using the OCTest under the same environment (folder) as essais … they need to run separately.
Thank again for your time.
I did a fresh install in www.vacacionandocancun.com/testOC. button cart list still failing to update.
i then upgraded the jquery <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/j ... ery.min.js" ></script>. button cart list still failing to update.
If i modify my cart in my cart page, no update either.

now, here is config:
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'https://www.vacacionandocancun.com/testOC/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.vacacionandocancun.com/testOC/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/testOC/catalog/');
define('DIR_SYSTEM', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/testOC/system/');
define('DIR_IMAGE', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/testOC/image/');
define('DIR_STORAGE', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/OCtest4_storage/');
define('DIR_LANGUAGE', DIR_APPLICATION . 'language/');
define('DIR_TEMPLATE', DIR_APPLICATION . 'view/theme/');
define('DIR_CONFIG', DIR_SYSTEM . 'config/');
define('DIR_CACHE', DIR_STORAGE . 'cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', DIR_STORAGE . 'download/');
define('DIR_LOGS', DIR_STORAGE . 'logs/');
define('DIR_MODIFICATION', DIR_STORAGE . 'modification/');
define('DIR_SESSION', DIR_STORAGE . 'session/');
define('DIR_UPLOAD', DIR_STORAGE . 'upload/');
admin>config:
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'https://www.vacacionandocancun.com/testOC/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'https://www.vacacionandocancun.com/testOC/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.vacacionandocancun.com/testOC/admin/');
define('HTTPS_CATALOG', 'https://www.vacacionandocancun.com/testOC/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/testOC/admin/');
define('DIR_SYSTEM', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/testOC/system/');
define('DIR_IMAGE', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/testOC/image/');
define('DIR_STORAGE', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/OCtest4_storage/');
define('DIR_CATALOG', '/var/www/vhosts/vacacionandocancun.com/httpdocs/testOC/catalog/');
define('DIR_LANGUAGE', DIR_APPLICATION . 'language/');
define('DIR_TEMPLATE', DIR_APPLICATION . 'view/template/');
define('DIR_CONFIG', DIR_SYSTEM . 'config/');
define('DIR_CACHE', DIR_STORAGE . 'cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', DIR_STORAGE . 'download/');
define('DIR_LOGS', DIR_STORAGE . 'logs/');
define('DIR_MODIFICATION', DIR_STORAGE . 'modification/');
define('DIR_SESSION', DIR_STORAGE . 'session/');
define('DIR_UPLOAD', DIR_STORAGE . 'upload/');
and htaccess:
Options +FollowSymlinks

# Prevent Directoy listing
Options -Indexes

# Prevent Direct Access to files
<FilesMatch "(?i)((\.tpl|.twig|\.ini|\.log|(?<!robots)\.txt))">
Require all denied
## For apache 2.2 and older, replace "Require all denied" with these two lines :
# Order deny,allow
# Deny from all
</FilesMatch>

# SEO URL Settings
RewriteEngine On
# If your opencart installation does not run on the main web folder make sure you folder it does run in ie. / becomes /shop/

RewriteBase /testOC/
RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php?route=extension/feed/google_sitemap [L]
RewriteRule ^googlebase.xml$ index.php?route=extension/feed/google_base [L]
RewriteRule ^system/storage/(.*) index.php?route=error/not_found [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.(ico|gif|jpg|jpeg|png|js|css)
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]
I hope i get it right now.
Hope to read from you soon. Thanks again for your time and patience with me :)

New member

Posts

Joined
Fri Jun 29, 2018 7:24 am
Location - Q.Roo, Mexico
Who is online

Users browsing this forum: msklut and 30 guests