Zdravím kolegové
Testuju různé dopravní a platební možnosti na shopu a rád bych se zeptal, jaké máte zkušenosti a zda může někdo poradit.
1) Česká pošta - nainstaloval jsem balíček, který mi poslal berushka, zaškrtl jsem všech pět druhů pošty, zaktivoval, ale při objednávce to vypíše pouze "česká pošta" a nic zaškrtnout nejde, můžu zvolit jen ostatní nainstalované druhy. Taky by mne zajímalo, co přesně znamenají ty spousty čísel v nastavení modulu Česká pošta.
2) Platební karty - předinstalovaný Authorize.Net (AIM) - nainstaloval jsem a všechno zdá se jede, zadává se číslo karty atd. Jen mi nějak není jasné, jestli toto řešení lze použít i u nás, tedy zda jde nějak spárovat s českým účtem. Zkoušel někdo?
3) PayPal - Opencart nabízí PayPal Website Payment Pro (určeno pro USA) a PayPal. Ten druhý jsem nainstaloval, mohu tuto možnost zvolit a mohu zaplatit, takže zdá se vše funguje. Má někdo zkušenosti s jinými paypal možnosti? Website Payments Standard nebo Expres Checkout?
4) Platební karty českou branou - vyzkoušel někdo? U které banky jsou dobré platební brány?
5) Přímý online převod eKonto - vyzkoušel někdo?
Ty spousty čísel jsou dvojice hodnot - hmotnost a cena poštovného - a odpovídá to pokud je v administraci nastaven kilogram jako základní hmotnost. U produktů, už je to jedno - umí to přepočítat. Takže např. pro Doporučený balíček:hawkey wrote:1) Česká pošta - nainstaloval jsem balíček, který mi poslal berushka, zaškrtl jsem všech pět druhů pošty, zaktivoval, ale při objednávce to vypíše pouze "česká pošta" a nic zaškrtnout nejde, můžu zvolit jen ostatní nainstalované druhy. Taky by mne zajímalo, co přesně znamenají ty spousty čísel v nastavení modulu Česká pošta.
Code: Select all
0.5:55,1:59,2:64
- poštovné pro zásilku do 0,5 kg bude stát 55 Kč
- poštovné pro zásilku do 1 kg bude stát 59 Kč
- poštovné pro zásilku do 2 kg bude stát 64 Kč
S ostatními moduly nemám žádnou zkušenost.
berushka .::: Hot Wheels Shop