Post by smartbill » Fri Jul 08, 2016 8:07 pm

Salutare,
Multumesc, din pacate nu am fost pe faza. Intentionam sa tinem aproape de comunitatea OpenCart. Din iulie ne-am si dublat cei din echipa de marketing, deci putem fi mai prezenti.

Mircea

Newbie

Post by opencartromania » Sat Jul 09, 2016 12:18 am

Salutare!

Sa speram ca ne vom reintalni in aceasta toamna.

Sunteti bineveniti...

Active Member

Post by vallentin24 » Mon Jan 02, 2017 10:18 pm

salut
folosesc smarbil gestiune cloud + plughin facturare opencart OC1.6.4
am cod fiscal 30966068

doar ca fapt divers. incerc sa va atrag atentia ca la denumire client, pe facturile exportate, sunt cateva greseli.
de exemplu, la persoane juridice, in document.php, avem: $client->vatCode = $order['payment_company_id'];
Pe factura se va exporta reg comertului, nu CUI, iar o factura care nu contine cui nu este corect intocmita din pct de vedere legal.
La persoane fizice, $client->county = $order['payment_country']; evident, nu mai explic.
am downloadat de aici http://api.smartbill.ro/#!/Plugins/OpenCart_(beta) acum cateva minute extensia si sunt aceleasi greseli. Oare nu v-a atras nimeni atentia in ultimele 7-8 luni?Sau chiar nu va pasa? Sau nu mai foloseste nimeni integrarea smartbill cu opencart?
Am scris aici deoarece am mai incercat telefonic de cateva ori si prin email in mod repetat sa sesizez cateva probleme, unele minore, altele majore, fara nici un rezultat.
Sunt foarte multumit de smartbill, dar din pacate orice sesizare se loveste de zidul de prostie al necunoscatorilor de la relatii cu clientii care repeta obsesiv aceleasi fraze la fiecare incercare de comunicare iar ca raspuns la rezovarea problemei, dupa 3 zile de asteptare te intreaba ce cont ai :D.
Pacat de munca celor din spate.... care fac o treaba adevarata.

Active Member