Taková mega lamská otázka - ale každý někde začínáme - kde můžu upravit titulní stránku eshopu? Mám v mozille lištu web developer, dám si upravit html (jakože náhled změn), něco přepíšu a na zkoušku se mi to na stránce ukáže. Super, jednoduchý...ale kde to nastavit napevno do eshopu? Jedná se mi přesně o flashový hodiny, smazání horního textu o záložkách apod. A vložení linku na facebook dole místo reklamy na paypal.
Na web developer můžeš zapomenoutpeepoo wrote:Taková mega lamská otázka - ale každý někde začínáme - kde můžu upravit titulní stránku eshopu? Mám v mozille lištu web developer, dám si upravit html (jakože náhled změn), něco přepíšu a na zkoušku se mi to na stránce ukáže. Super, jednoduchý...ale kde to nastavit napevno do eshopu? Jedná se mi přesně o flashový hodiny, smazání horního textu o záložkách apod. A vložení linku na facebook dole místo reklamy na paypal.

OpenCart je postaven na MVC, takže design je vyčleněn do adresáře catalog/view/theme/default (předpokládám že design administrace Tě nezajímá). Udělej si kopii celého adresáře (kvůli pozdějším upgradům) a změň si template v administraci na ten svůj. Pak můžeš začít upravovat jednak css v podadresáři stylesheet a jednak vzhledy stránek v podadresáři template - v tvém případě jsou to soubory v podadresáři common.
berushka .::: Hot Wheels Shop
To je přesně ono - v developeru to někam hodim do kodu a hned vidim. A mě zajímá jestli tenhle soubor mám někde na měnění v eshopu. Jak píše Beruska, tak to asi tak jednoduche nebude koukam:( Jako jsem lama, ale ve stylesheet mi to ukazuje něco úplně jinýho než v developeru. Takže se na veškerý úpravy asi vyprdnu radši:)Dupl3xx wrote:nahodou ja web developer pouzivam kdyz potrebuju zmenit nejaky pismo obrazek nebo tak a ten je nato nejlepsi.. hned mi ukaze kde o v css je a jednoduse to zmenim
To co mi teď říkáš jsem myslel, že to tak jednoduché bude:) ...jak já ty stránky kuchám, tak bych byl v dalším díle IT Crowd:))) Jenže ať koukám, jak koukám, tak žádný odkaz na to nevidimDupl3xx wrote:no jasne ze mas .... dyt ti to ukazuje i presnou cestu kde to mas.. pak se jen pripojis na ftp a ten soubor zeditujes .. nic sloziteho