Post by Donfifa » Mon Mar 14, 2016 5:43 pm

Dobrý den. Můžete mi prosím někdo poradit s několika nejasnostmi a chybami v OpenCart verze 2.0.3.1?

1. Nelze upravit stav objednávky
To mě trápí ze všeho nejvíc. Když zákazník objedná, objednávka se automaticky přiřadí do stavu Canceled, a to i přes to, že je nastaveno Pending (Výchozí). Prozatím jsem to vyřešil tak, že jsem Canceled přejmenoval na Zpracovává se, aby to nemátlo zákazníky. Ale asi to nebude ideální řešení.

Následně, když odbavím objednávku a chci jí přepnout do jiného stavu, například Expedováno, jdu na Seznam objednávek, otevřu Upravit, abych mohl změnu udělat, a OpenCart dává hlášku SyntaxError: Unexpected end of input. Dám tedy ok, ale možnost upravit stav objednávky tam nikde není. Zkrátka zmizí. Co s tím?

2. Nelze mazat objednávky
Když chci smazat objednávku, nejde to. Kliknu na košík, dám ok, ale objednávka se nesmaže. Je to normální nebo se jedná o chybu?

3. Špatná číselná řada objednávek
Dále mě pak trápí číselná řada objednávek. Některá čísla chybí. Mám třeba 84, 90, 91, 92, 98, 103, atd. Opět, je to chyba nebo normální? Případně, jak to opravit?

Moc díky za jakékoliv rady.

Newbie

Post by hawkey » Mon Mar 14, 2016 10:37 pm

1. Záleží co máte nastaveno u platební metody, to co máte v systém - nastavení nemá vliv
- stavy objednávek se nedělají přes upravit, ale přes tobrazit a historie
- chybu asi máte způsobenou nějakým modulem nebo špatným nastavením serveru, musel bych vidět

2. To je opět asi špatné nastavení nebo modul
3. To je normální, Opencart přiděluje čísla i nedokončeným objednávkám, které si můžete zobrazit v přehledu objednávek

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by hawkey » Mon Mar 14, 2016 10:38 pm

1. Záleží co máte nastaveno u platební metody, to co máte v systém - nastavení nemá vliv
- stavy objednávek se nedělají přes upravit, ale přes tobrazit a historie
- chybu asi máte způsobenou nějakým modulem nebo špatným nastavením serveru, musel bych vidět

2. To je opět asi špatné nastavení nebo modul
3. To je normální, Opencart přiděluje čísla i nedokončeným objednávkám, které si můžete zobrazit v přehledu objednávek

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe