Defaultní template eshopu (předpokládám že administrace Tě nezajímá) je v adresáři catalog/view/theme/default. Pro jednoduché změny barev stačí modifikovat CSS styl, který je uložen v stylesheet/stylesheet.css. Ale doporučil bych raději udělat si kopii celého adresáře default (např. na mydefault) a změny dělat tam. Usnadníš si tím upgrade. Pak je potřeba změnit ještě odkaz na ten styl v template/common/home.tpl.peepoo wrote:Zkouším najít, kde jen můžu přidat Opencartu pozadí, změnit font písma a barvu...poradí mi nějaký zkušený uživatel?
berushka .::: Hot Wheels Shop
Diky moc...to je super!
Juknul jsem teď na to v rychlosti, tam koukám změním barvu písma apod. Ale chtěl bych se tě zeptat - chtěl bych mít pod celým eshopem (administrace mě nezajímá) svůj obrázek jako background, jinak neměnit grafiku tlačítek, polí apod. Nevíš jak ho tam nacpat? Koukal jsem k tobě na shop, ty tam taky máš defaultní bílou, abych ti to lépe vysvětlil:(
Juknul jsem teď na to v rychlosti, tam koukám změním barvu písma apod. Ale chtěl bych se tě zeptat - chtěl bych mít pod celým eshopem (administrace mě nezajímá) svůj obrázek jako background, jinak neměnit grafiku tlačítek, polí apod. Nevíš jak ho tam nacpat? Koukal jsem k tobě na shop, ty tam taky máš defaultní bílou, abych ti to lépe vysvětlil:(
myslis neco jako je zde http://mediastock.be/ ? kdyz si odmyslim ten obrazek pod menu co se meni
Zdravím,berushka wrote:Defaultní template eshopu (předpokládám že administrace Tě nezajímá) je v adresáři catalog/view/theme/default. Pro jednoduché změny barev stačí modifikovat CSS styl, který je uložen v stylesheet/stylesheet.css. Ale doporučil bych raději udělat si kopii celého adresáře default (např. na mydefault) a změny dělat tam. Usnadníš si tím upgrade. Pak je potřeba změnit ještě odkaz na ten styl v template/common/home.tpl.peepoo wrote:Zkouším najít, kde jen můžu přidat Opencartu pozadí, změnit font písma a barvu...poradí mi nějaký zkušený uživatel?
snažím se zorientovat v základních úpravách. Lehce se orientuji v html, zvládám vyhledat prvek na webu a provést jednoduché úpravy v css - barvy, písmo, velikost.
Zkoušel jsem podle vaší rady upravit barvu lišty horního menu. Zkopíroval jsem template default do mydefault, zde jsem stylesheet našel položku menu, upravil barvu. Měla by se mi tedy jen změnit barva horního menu. V nastavení jsem změnil template na mydefault. Vím, že mi něco uniká, ale nevím co. A přiznám se, že nevím jak "změnit ještě odkaz na ten styl v template/common/home.tpl". Prosím o radu, co mi chybí nastavit, případně co dělám špatně. Díky.