Post by ugurus » Mon Feb 01, 2016 7:40 pm

Online Foto Baskı Sitesi Yapmak istiyorum. Ama nasıl ? arkadaşlar. open-cart ile tamamlanmış bir site yapmadım bugüne kadar ama sistemi az çok biliyorum.

php-nee phpbb vbulletin mambo joomla wordpress ile siteler yapmıştım ama sonra 4-5 senedir birşey yapmıyorum.

şimdi bir tane online baskı sitesi yapmak istiyorum arkadaşıma. ve çok basit birşey. yani özel tasarım özel efektler çevrim içi tasarım vs olmayacak. ziyaretçi fotolarını yükleyecek ölçülerini ve cinsini seçecek. yollayacak bizde basacağız.

şimdi opencart ile olan bi ürünü satabiliyoruz tamam ama müşterini istediği birşeyi yapmak için ondan dosya alma kısmı yok yada çok zayıf.

opencart ta müşteri sipariş verirken dosya ekleme seçeneği var. ama bu ekledikleri dosyalar gözükmüyor yada yükleme ekranı yeterli değil.

bunion ile ilgili basit ne yapabiliriz ? yoksa opencart dışında birşey mi deneyeyim ?
yokes forum açıp oradan mı yüklettireyim fotoları ?? müşteriler girsin üye olsun. istedikleri ürünün altında mesaj atsınlar fotoları yollasınlar. gönderilen cevapları yönetici onaylı yada sadece yöneticinin cevaplayacağı şekilde yapabilirdim eksiden. öyle birşeyde olabilir.

Newbie

Post by volkanq » Tue Feb 02, 2016 4:08 pm

Öncelikle şunu sorayım php ile kodlama bilgin var mı ?

Newbie

Post by ugurus » Tue Feb 02, 2016 4:43 pm

volkanq wrote:Öncelikle şunu sorayım php ile kodlama bilgin var mı ?
kodlama bilgim çok yok.

zaten 1 haftadır bakıyorum aradan sonra. uzak kaldım internetten

Newbie

Post by volkanq » Wed Feb 03, 2016 4:24 pm

İki seçeneğin var kodlama bilgin olsaydı kullanıcılara ürün alırken form sayfasında resim yükleme alanı yapabilirdin ama senin durumunda modül bulmaktan başka çare yok o yüzden http://www.opencart.com/index.php?route ... /extension burada istediğine benzer modüller bulabilirsin.

Newbie

Post by eka7a » Sat Feb 27, 2016 2:42 am

Katalog->Seçenekleri kullanarak yapabilirsiniz. Müşteri sepete eklemek için dosya ve boyutlarını girebileceği seçenekler ekleyiniz.

SSL Certificates

Active Member

Location - Türkiye

Post by ugurus » Sat Feb 27, 2016 4:46 am

eka7a wrote:Katalog->Seçenekleri kullanarak yapabilirsiniz. Müşteri sepete eklemek için dosya ve boyutlarını girebileceği seçenekler ekleyiniz.
mantıklı. teşekür ederim.
şu an wordpress ile yapıyorum. bittikten sonra open-cart ı öğrenmek için birde open cart ile yapabilirim. dediklerni onunla uygulamaya çalışırım. teşekkr ederim.

Newbie

Post by yalinosgb » Mon Oct 24, 2016 3:56 pm

iş güvenliği malzemeleri satmak istiyorum fakat bir türlü drupal için kurulum yapamadım. aynı sorunlar bende de var.

Newbie

Location - istanbul