Post by Dwayne14 » Thu May 16, 2013 5:38 pm

Zdravim,
mam problem s dostupnostou skladu, mam dodavatela v zahranici, a tak potrebujem nastavit dostupnost do 10 dni, momentalne ukazuje dostupnost skladom. V opencart admine som premenoval vsetky moznosti (moznost skladom tam ani nie je), v phpmyadmin pri importe som nastavil vsetky produkty na moznost do 10 dni, no na eshope stale ukazuje skladom. Viem mi niekto poradit?
Dakujem

Newbie

Post by hawkey » Thu May 16, 2013 6:48 pm

Skladem se zobrazí vždy když máte zadáno množství > 0.
Teprve když nemáte žádné množství, tak se zobrazí stav nastavený v poli dostupnost, kam si napíšete bud bude do týdne, nebo za měsíc, nebo vyprodáno. Ono je to tam i napsáno - stav, když produkt není skladem.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by minobug » Mon May 20, 2013 4:17 pm

hawkey wrote:Skladem se zobrazí vždy když máte zadáno množství > 0.
Teprve když nemáte žádné množství, tak se zobrazí stav nastavený v poli dostupnost, kam si napíšete bud bude do týdne, nebo za měsíc, nebo vyprodáno. Ono je to tam i napsáno - stav, když produkt není skladem.
Dobrý den,
Už mám zadané množství > 0 ale stav je stále Na skladě. Překlad mám od Salab.Cz
Děkuji za odpověd.

Newbie

Post by hawkey » Tue May 21, 2013 7:40 pm

Přečtěte si znovu co jsem vám napsal.

Skladem se zobrazí vždy když máte zadáno množství > 0.

Nastavte si množství 0 a zobrazí se vám nastavený stav.

Active Member

Post by jakuba » Sun May 26, 2013 8:57 pm

Na mém překladu chyba není.

Systém funguje touto podmínkou:
mám počet na skaldě větší než 0, tak zobrazím slovo z překladu - v tomto případě Na skladě.
nemám počet na skladě větší než 0 (resp. mám počet na skladě 0), tak zobrazím stav, který je u zboží vybrán pod polem "Stav při vyprodaném zboží: "

Pokud chcete zobrazit jedinečnou dostupnost, tak já to řeším přes Atribut a tyto atributy si zobrazuji ve výpisu detailů k produktu přes modul http://www.opencart.com/index.php?route ... h=attribut

Nebo jsem si u jednoho eshopu přepsal funkci SKU na Dostupnost a provedl u šablony úpravu, aby mi toto pole vypisovalo na stejném místě. Původní dostupnost jsem smazal

Active Member

Location - CZ-Prague

Post by An7yk » Thu Jan 14, 2016 1:41 am

zdravím,
chtěl bych navázat na problém, který se tady řešil, protože je zde od hawkeye vysvětleno jak to má fungovat a já mám právě s tímto problém.
Verze opencart: 2.0.1.1

jde o to, že když v Katalog/výrobky u nějakého produktu nastavím v záložce Data u řádky Není na skladě jakoukoliv jinou možnost než základní "Není na skladě", například Dodání do 2-3 dnů tak se to "Dodání do 2-3 dnů" projeví v eshopu u výrobku ihned, i když je skladem... ???
Máme nainstalovaný i modul Related Options, kde podobná funkce je také ale s tou jsme nijak nemanipulovali.

A ještě jeden problém s tím spojený, že když se něco vyprodá a není to na skladě, tak to zmizí z nabídky v eshopu a nelze tudíž vytvořit objednávku na věc která není skladem, ale mohla by být dodána, k tomu využíváme právě to Related Options, kde píšeme počet kusů zboží a když u něco dám 0 tak to zmizí z eshopu.

Jsou to dva problémy defakto, rád poskytnu další informace nebo to rozdělím do dvou nových topiců.

Díky všem za reakce

Newbie

Post by An7yk » Wed Feb 24, 2016 10:05 pm

Zdravím,
any suggestion? Problém stále trvá ???

Newbie

Post by hawkey » Thu Feb 25, 2016 7:11 am

Takhle se opencart nechová, takže to musí způsobovat nějaký modul nebo úprava co tam máte a tudíž nelze vyřešit bez prozkoumání přes FTP.

Active Member