Ahoj,
instalace proběhla v pořádku nebo jsi měl nějaké trable?
V demu zde na serveru ti jde CKeditor správně?
instalace proběhla v pořádku nebo jsi měl nějaké trable?
V demu zde na serveru ti jde CKeditor správně?
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
Nějaké podrobnosti o tvém serveru? V logu nic není?onesoft wrote:Instalace proběhla naprosto v pořádku a v demu mi zde jede vše naprosto v pořádku.
Komprese, LF, atd.onesoft wrote:Stáhnul jsem si z administrace dema js knihovnu ckeditoru a má jinou velikost, což mne zarazilo
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
Nastavení serveru s tím to nebude mít nic společného.... někde chybí nějaká inicializace .js nebo nějaký takový bordel
. Ostatní věci .js (obrázky atd) fungují. Z nějakého důvodu se neinicializuje správně objekt ckeditoru.
Opravil jsem image knihovnu pro použití watermarku (chybně definice watermarku a zpracování mime typu), kde nebo komu poslat opravenou verzi?
ps: Přesto moc děkuji za komunikaci a případnou pomoc s řešením.

Opravil jsem image knihovnu pro použití watermarku (chybně definice watermarku a zpracování mime typu), kde nebo komu poslat opravenou verzi?
ps: Přesto moc děkuji za komunikaci a případnou pomoc s řešením.
Já CKeditor již nepoužívám, ale i tak se mrkni na následující. Možná najdeš řešení:
ckeditor not defined site:opencart.com
ckeditor not defined
Jinak Bug tracker.
ckeditor not defined site:opencart.com
ckeditor not defined
Jinak Bug tracker.
Používám WYMeditor, jsem na něj zvyklý již z jiných projektů.
Odzkoušel jsem CKeditor v OC v1.4.0 a na žádný problém jsem nenarazil ve Firefoxu. Ve Webkitu to je už jiný kafe, tam se CKeditor nenačte.
Odzkoušel jsem CKeditor v OC v1.4.0 a na žádný problém jsem nenarazil ve Firefoxu. Ve Webkitu to je už jiný kafe, tam se CKeditor nenačte.