Nenapadá někoho, jak upravit "related products", v češtině myslím "podobné výrobky" tak, aby po přidání linku u výrobku A na výrobek B nedocházelo automaticky k propojení odkazu výrobku B na výrobek A ?
Chtěl bych jednoduchým přejmenováním překladu "podobné výrobky" v OC na např. "doporučeno také ke koupi" zákazníka upozornit, že když si například v eshopu koupí knihu, tak doporučená koupě k ní je třeba záložka do knihy. Je ale nesmysl, aby při otevření výrobku záložka do knihy mu byl doporučen výrobek kniha.
Našel jsem nějaké moduly zdarma které to dělají, ale ty jen doporučí nejprodávanější výrobek z určité kategorie, já potřebuji zadat konkrétní výrobek a proto mě napadlo, zda to nepůjde úpravou "podobné výrobky".
Pokud je lepší řešení, prosím o návrhy.
Používám OC 2.0.1.1.
Chtěl bych jednoduchým přejmenováním překladu "podobné výrobky" v OC na např. "doporučeno také ke koupi" zákazníka upozornit, že když si například v eshopu koupí knihu, tak doporučená koupě k ní je třeba záložka do knihy. Je ale nesmysl, aby při otevření výrobku záložka do knihy mu byl doporučen výrobek kniha.
Našel jsem nějaké moduly zdarma které to dělají, ale ty jen doporučí nejprodávanější výrobek z určité kategorie, já potřebuji zadat konkrétní výrobek a proto mě napadlo, zda to nepůjde úpravou "podobné výrobky".
Pokud je lepší řešení, prosím o návrhy.
Používám OC 2.0.1.1.
Je třeba upravit soubor admin/model/catalog/product.php - smazat řádky 94, 95, 235, 241, 242
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
No ono to samozřejmě upravuje jen administraci, takže to co máte jednou přiřazené je už přiřazené.
Ale pokud budete nastavovat nové, tak už to bude v pořádku.
Ale pokud budete nastavovat nové, tak už to bude v pořádku.
Tak pak jste smazal špatné řádky