Post by StarGazerGifts » Thu Feb 26, 2015 6:29 am

Hello,

I have just finished setting up our opencart store, I did a test order just to make sure everything was working good. I then went to delete the order it asked me to confirm acted like was deleting it but it's still in the orders. It was a test order and I want to delete. Can anyone provide any help on getting it to delete possibly?


Posts

Joined
Thu Feb 26, 2015 6:25 am

Post by lettertech » Mon Mar 09, 2015 11:01 pm

I'm having the same issue. I can't delete or modify the status. I would like to launch this week and this is holding me up

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 12, 2015 3:12 am

Post by jrfcomputing » Mon Mar 09, 2015 11:21 pm

What browser are you using sometimes the browser stops you from deleting

Opencart sites I am currently working on:
http://www.cablecafe.co.uk
http://www.exclusivelygorgeous.co.uk/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon May 09, 2011 11:29 pm

Post by lettertech » Mon Mar 09, 2015 11:38 pm

I have tried Firefox, Ie, and google chrome. If I try to delete an order it looks like it tries to do something. But nothing is changed.

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 12, 2015 3:12 am

Post by jrfcomputing » Mon Mar 09, 2015 11:43 pm

Im not sure that was the only problem I have ever found with it. It good be a permission problem..

Opencart sites I am currently working on:
http://www.cablecafe.co.uk
http://www.exclusivelygorgeous.co.uk/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon May 09, 2011 11:29 pm

Post by Sergio Miranda » Tue Mar 10, 2015 12:21 am

Well I've been having sort of the same problem, I posted it last 3 days ago and it still hasn't been approved, strange. But here is my situation and it may help in yours case.


When trying to edit an existing order or manually add an order, I get the following error and can’t go on (SyntaxError: JSON.parse: unexpected end of data at line 1 column 1 of the JSON data OK).
I have tried many solutions available including the following, all to no avail 
- Ensured that maintenance mode is off
- Mod_security is disabled (PHP5.3)
- Created and activated new API User (http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=190&t=135248)
- Changed the user id to match with whats in the database (http://stackoverflow.com/questions/2805 ... 1-column-1)
- Changed the htaccess file (http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=181&t=133490)
I would greatly appreciate all help.

Clean install of Opencart 2.0.1.1
Default Theme
PHP 5.3


Posts

Joined
Tue Mar 10, 2015 12:18 am

Post by Sergio Miranda » Tue Mar 10, 2015 12:28 am

Hi, just visited http://www.exclusivelygorgeous.co.uk/ and would like to know what module you used for the zoom effect inside the image space.

Thanks.


Posts

Joined
Tue Mar 10, 2015 12:18 am

Post by lettertech » Tue Mar 10, 2015 1:07 am

If I am logged in as the admin then there shouldn't be a problem. It seems like I'm not the only one with the same problem.What do I need to do to figure out what the problem is and get it fixed?

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 12, 2015 3:12 am

Post by lettertech » Tue Mar 10, 2015 1:38 am

I just tried to add a record through the admin panel and got an "Unexpected end of input"

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 12, 2015 3:12 am

Post by JoCoLe » Tue Mar 10, 2015 2:23 am

I am having the same trouble.
Have turned Maintenance Mode on and back off
Checked User Group settings
Everything I can think of to no avail.
Am manually editing table data right now to work around the issue, but the Admin panel really needs to work.

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 10, 2015 2:21 am

Post by Sergio Miranda » Wed Mar 11, 2015 11:58 pm

Is this just our problem or does anyone else have it? Would it be something wrong with version 2.0.1.1?

Please help, anyone ::)


Posts

Joined
Tue Mar 10, 2015 12:18 am

Post by rlasmar » Thu Mar 12, 2015 7:37 am

I have exactly the same problem.

Apparently is a configuration on server.

I tested in two different servers, one I get this error and on the other all works.

But I dont' know what is causing.

Newbie

Posts

Joined
Mon Nov 26, 2012 10:15 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 35 guests