Zdravím,
jde nějak jednoduše udělat kompatibilita šablony s prohlížečem Internet Explorer 7?
Má šablony podporuje až IE 8, jenže když se podívám do statistik, 50% lidí přichází z IE 7 a stránky se v IE 7 nezobrazují korektně.
Nebo nějakým kódem napsat, že pokud někdo přijde z IE 7, aby se stránka otevřela v zobrazení pro mobily?
Díky
Udělat se dá leccos. Upravit se dá šablona nebo přepnout zobrazení.
Když už se na to ptáte, bylo by dobrý poslat aspoň odkaz.
Ale to číslo 50 procent z IE7 mi přijde naprosto šílené, to jste se asi spletl, ne?
Takový procenta nemůže mít ani historický eshop se sovětskýma vlaječkama...
50 procent nemají ani všechny explorery dohromady, když se podívám na shopy, co spravuju, tak na všech má IE7 podíl okolo 0,1 procenta. Jestli máte takovou návštěvnost, že vám stojí za to řešit 0,1 procenta, tak to řešte, já osobně bych se na to vykašlal.
Když už se na to ptáte, bylo by dobrý poslat aspoň odkaz.
Ale to číslo 50 procent z IE7 mi přijde naprosto šílené, to jste se asi spletl, ne?
Takový procenta nemůže mít ani historický eshop se sovětskýma vlaječkama...
50 procent nemají ani všechny explorery dohromady, když se podívám na shopy, co spravuju, tak na všech má IE7 podíl okolo 0,1 procenta. Jestli máte takovou návštěvnost, že vám stojí za to řešit 0,1 procenta, tak to řešte, já osobně bych se na to vykašlal.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Odkaz dát nemohu, zatím to testuji na svém serveru a statistiky beru z již fungujícího e-shopu.
Dnes 7.3. jsem například měl 27 návštěv a 15 z nich z MSIE 7.0 (ovšem nevím, jak jsou statistiky TopListu důvěryhodné).
Buď je to strašně blbá náhoda a navštěvují mě lidé s IE nebo TopList nezobrazuje browsery správně, netuším, nejsem profík na tohle.
nestačí třeba někam vložit tohle?
Dnes 7.3. jsem například měl 27 návštěv a 15 z nich z MSIE 7.0 (ovšem nevím, jak jsou statistiky TopListu důvěryhodné).
Buď je to strašně blbá náhoda a navštěvují mě lidé s IE nebo TopList nezobrazuje browsery správně, netuším, nejsem profík na tohle.
nestačí třeba někam vložit tohle?
Code: Select all
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="SOUBOR CSS PRO ZOBRAZENÍ V MOBILU.CSS" />
<![endif]-->
Aha, tak tam ta důvěryhodnost nebude nic moc, nasadte si google analytics a uvidíte skutečná data, IE7 se už nepoužívá.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart