Post by SWAR » Wed Jan 21, 2015 12:05 am

Dobrý deň,

uvažujem nad platenou reklamou a možnosti mám 3. Čo sa Vám osvedčilo najviac? Ďakujem za tipy
Heureka
- PPC systém

Facebook
- propagácia FB stránky alebo boostovanie statusov

Google
- platená inzercia Google Adwords

New member

Post by fsoft » Wed Jan 21, 2015 3:58 am

zdravím,

máme heureku i facebook....je pravda, že největší úspěch má facebook - je z něho nejvíce objednávek. Na FB máme propagaci stránky na like a přímé reklamy ve sponzorovaných odkazech.

o googlu uvažujeme.....i o skliku

http://svetposteli.com

Active Member

Post by BooM Development » Wed Jan 21, 2015 4:09 am

Na projektoch, kde som sa podieľal má heureka najvyššie konverzie, ale zase nie je to až tak veľa objednávok, max. niekoľko denne. Google mal na nich zase dosť drahé prekliky, Facebook priama reklama na web pokiaľ sa dobre nastaví tak sa dalo dostať na niekoľko centov za preklik, dokonca som mal projekty kde bola priemerka 2 centy, čo je neskutočné.
Reklama funpage, či statusov mi viac pri e-shopoch prišla na budovanie značky a fanúšikovskej základne, rozhodne by som ju neodporúčal menším e-shopom. Priama návratnosť v objednávkach v nej v porovnaní s reklamou webu bola mizerná.

Čiže v sumarizácii by som určite odporúčal využívať kombináciu všetkých troch zdrojov. Len pozor, nerozumné manažovanie bez skúseností Vás bude stáť to, že budete platiť viac, respektíve mať menšie konverzie ako tí, ktorí to robia rozumne. Ak ste nič z toho nerobili určite skúste osloviť niekoho kto Vám s tým aspoň v začiatkoch pomôže.

New member

Post by SWAR » Wed Jan 21, 2015 4:30 am

Dakujem za odpovede. Sme v podstate novy eshop (fungujeme od jula 2014), takze objednavok este nie je nejak extremne vela. Ide nam hlavne o zvysenie poctu objednavok a zakaznikov. Takze podla odpovedi mi najlepsie vychadza heureka?

New member