dobrý večer,
zkouším trošku poupravit svůj OC 1.5.6.4 z hlediska SEO. 1x H1 se mi již podařilo. Jaký je ideální počet h2?
např. zde: http://svetposteli.com/rozkladaci-postele jako H1 mám nadpis kategorie a jako h2 mám dát co? myslíte, že je dobrý nápad jako H2 dát názvy jednotlivých produktů nebo to nechat, jak to je?
díky moc za pomoc
Pavel
Já bych taky poprosil o radu, koukněte prosím na www.rybizak.cz - v hlavičce mám velký banner a jeho alternativní text mám jako H1 a co by měla být H2? Nějaký popis webu? Je moc blbé rodělit alt toho banneru na dvě části - H1 a H2?
Měli byste věnovat svůj čas a úsilí důležitějším věcem než je H2, které vám zákazníky nepřivede...
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Mať názvy produktov na listingu v headingu je z pohľadu SEO ok. Hlavne nepchajte nikde nič nasilu, to si Gogeľ všimne. Body dole 
Keď už riešite headingy, podstatnejšie SEO veci ste už poopravovali? Najväčšie nedostatky badám často krát pri strome stránky, nevhodne vybratých kľúčových slovách v kombinácií s cieľovými stránkami, resp. ešte častejšie nevybrané cieľové stránky a kľúčové slová pre ne.

Keď už riešite headingy, podstatnejšie SEO veci ste už poopravovali? Najväčšie nedostatky badám často krát pri strome stránky, nevhodne vybratých kľúčových slovách v kombinácií s cieľovými stránkami, resp. ešte častejšie nevybrané cieľové stránky a kľúčové slová pre ne.