Καλησπέρα στη παρέα
Ένα αρκετά επείγον πρόβλημα που χρειάζομαι βοήθεια. Ένας πελάτης προσπαθώντας να παραγγείλει μεγάλο αριθμό προϊόντων μου ανέφερε ότι όταν βάλεις 10-11+ διαφορετικά προϊόντα στο καλάθι τα κουμπιά Προβολή Καλαθιού & Αγορά εξαφανίζονται με αποτέλεσμα ο πελάτης να μην μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του.
Η σελίδα μου:http://www.cottoncandy.gr
Αυτο που θέλω αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει είναι να αλλάξω τον αριθμό προϊόντων που αυτό το dropdown δείχνει σε ας πούμε τα 5 τελευταία που έβαλε ο πελάτης ή έστω προς το παρόν 5 ώστε να μπορούμε να πάρουμε τις παραγγελίες.
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν πολύ ευγνώμων.
Φιλικά
Σωτήρης
μάλλον ο πελάτης σου εννοεί ότι όταν βάλεις πολλά προϊόντα, η λίστα μεγαλώνει τόσο όσο ... να χρειάζεται ο χρήστης να κάνει scroll προς τα κάτω.
Πρέπει να του πεις ότι το scroll δεν αποφεύγεται.
Άλλη λύση:
Αλλάζεις τα προϊόντα μεσα στο καλάθι να είναι πιο μικρά.
Εκεί θα το έχεις στα 15 προϊόντα το πρόβλημα.
Αλλά ας είμαστε ρεαλιστικοί; Ποιος αγοράζει 10+ προϊόντα με μια παραγγελία και μάλιστα εσώρουχα; Προσωπική απορία.
Πρέπει να του πεις ότι το scroll δεν αποφεύγεται.
Άλλη λύση:
Αλλάζεις τα προϊόντα μεσα στο καλάθι να είναι πιο μικρά.
Εκεί θα το έχεις στα 15 προϊόντα το πρόβλημα.
Αλλά ας είμαστε ρεαλιστικοί; Ποιος αγοράζει 10+ προϊόντα με μια παραγγελία και μάλιστα εσώρουχα; Προσωπική απορία.
Κι εγω στην αρχή αυτό πίστευα αλλα επειδή είναι πολύ οικονομικά έχει τύχει να έχω μεγάλες τέτοιες παραγγελίες.
Το πρόβλημα ήταν οτι ουτε με scroll δεν λυνόταν το bug αλλα ευτυχώς το support team απο το template που πήραν έφτιαξαν το scroll οποτε ολα οκ με αυτο.
Το πρόβλημα ήταν οτι ουτε με scroll δεν λυνόταν το bug αλλα ευτυχώς το support team απο το template που πήραν έφτιαξαν το scroll οποτε ολα οκ με αυτο.