Post by fashionmakers » Mon Nov 10, 2014 9:13 pm

Salut,

Am cerut celor de la gazduire sa-mi reinstaleze platforma OC 2.0, insa nu mi-au legat-o la baza de date.

Cum pot face conexiunea in cPanel? Nu am mai facut pana acum.

Rog pe cineva daca poate si are timp sa-mi dea o explicatie in cateva randuri.

O zi buna tuturor

Fashion Makers
www.haineonlinecopii.ro

New member

Post by opencartromania » Mon Nov 10, 2014 10:30 pm

Sfat!

Incercati sa instalati aceasta platforma pe calculatorul dvs. in mediu de test, asa ve-ti reusi sa intelegeti cum functioneaza aceasta.

Este foarte impropriu modul in care puneti intrebarile: hosting-ul a reinstalat platforma dar nu a fost legata de baza de date...?

Succes...
ps: mai mult, la cunostintele de care dati dovata, este deasemeni incorect sa folositi o versiune care este inca in teste, lucru care va va deruta si mai mult.

Active Member

Post by fashionmakers » Mon Nov 10, 2014 11:58 pm

Buna seara si multumesc pentru raspuns,

Intr-adevar nu detin cunostinte in domeniu, problema este ca cei de la gazduire mi-au instalat versiunea de OC 2.0 prin softaculous, am introdus toate datele, seo, imagini, etc, insa am constatat ca la activarea unor module se returnau foarte multe erori si am cerut acestora reinstalarea platformei.

Acum mi-au reinstalat-o insa spun ca baza de date trebuie refacuta sau reparata de un programator pentru ca daca o conecteaza, din nou apar erori.

M-am gandit sa o refac insa imi trebuiesc textele seo si cautam o solutie care sa ma ajute sa le copiez, eventual sa fac un subdomeniu de unde sa-mi pot copia datele.

Ce ma sfatuiti ?

Fashion Makers
www.haineonlinecopii.ro

New member

Post by opencartromania » Tue Nov 11, 2014 9:58 pm

Buna ziua!

Ce incercati este cu siguranta un upgrade a versiunii opencart de la 1.5.x -> 2.0, ceea ce nu este cea mai buna idee... inca.

Daca aveti un site in productie si doriti sa-l upgradati la 2.x atunci ... incercati sa intelegeti (este al nu stiu catelea post pe aceasta tema), ca ACEASTA VERSIUNE NU FUNCTIOANEAZA CORECT!!!!

Succes!

Active Member

Post by fashionmakers » Tue Nov 11, 2014 11:50 pm

Buna ziua,

Nu incerc sa fac upgrade, am instalat direct versiunea 2.0, ma intereseaza doar cum se face conexiunea in cPanel cu o alta baza de date decat cea existena.

Fashion Makers
www.haineonlinecopii.ro

New member

Post by opencartromania » Wed Nov 12, 2014 5:05 pm

Buna ziua!

Aveti aici un mic tutorial, poate va ajuta...

http://www.youtube.com/watch?v=dbZep3S79hU

Succes!

Active Member

Post by fashionmakers » Wed Nov 12, 2014 5:35 pm

Buna ziua,

Multumesc pentru tutorial este explicit. Am inteles cred cum sta treaba cu conexiunea la baza de date.

Trebuie sa-l urmaresc de cateva ori... ;)

O zi buna

Fashion Makers
www.haineonlinecopii.ro

New member

Post by opencartromania » Wed Nov 12, 2014 5:50 pm

Succes!

ps: este foarte multa documentatie legata de acceasta problema, numai ca trebuie sa o cautati!

Active Member