Dobrý deň,
mám v OC taký problém že mám produkt napríklad v dvoch kategoriach.Napr v kategóriach - Tenisky,Outdoor. Produkt sa volá Boty do lesa. Mám vlastné SEO url aj pre produkt aj pre kategorie. Keď som na homepage - mám tam random produkty ked kliknem na produkt Boty do lesa hodí ma to do URL - mojweb.sk/boty-do-lesa, ked kliknem na kat. Outdoor a kliknem na Boty do lesa hodi ma to na URL- mojweb.sk/outdoor/boty-do-lesa, ked kliknem na kat. Tenisky a dam Boty do lesa hodi ma to na url- mojweb.sk/tenisky/boty-do-lesa. Nedá sa to spraviť tak aby mal jeden produkt jeden link a nerobilo mi ich to takto zbytočne vela? Pretože z hladiska SEO to je dosť dosť zlé.
Za odpovede vopred dakujem, becreative.
Zdravím,
však kanonická url je stejná tak kde je problém?
však kanonická url je stejná tak kde je problém?
Mass update product descriptions/Hromadná změna popisků zboží
mne to príde ako chyba, že to robí takto .. jeden produkt = jedna url by bolo najlepšie... taktiež by som sa chcel spytat k tomu ze mam v google a vsade zaindexovane podla stareho webu www.mojweb.sk/boty/boty-do-lesa/ a teraz to mam www.mojweb.sk/boty/boty-do-lesa , cital som si o lomitkach na konci nejake clanky a taktiez to vraj nieje dobre.. taktiez tie kanonicke linky mi pridu divne ze oc robi aj 10 roznych URL ako spozna system ze www.mojweb.sk/boty/boty-do-lesa je hlavna url a ostatne pre mna niesu take dolezite ? pretoze kebye to mam robit pri kazdej kategorii samostatne nedoklikal by som sa .. 

To je věc názoru, jestli je to chyba. Já to někde odstraňuju, protože to klienti chtějí a jinde zase chtějí mít v URL i adresy.
Systém to pozná právě podle té kanonické adresy, ta udává tu správnou.
Systém to pozná právě podle té kanonické adresy, ta udává tu správnou.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart