Post by neufke » Mon Oct 06, 2014 11:49 pm

i2Paq wrote:
Timerman wrote:
3) I Had tried a fresh install of V2.0 in a Directory i.e my domain com/store and it didn't want to work at all it was either blank pages or error pages all the time when going to admin
I have no issues with a clean install.
No but the majority of the users aren't performing a clean install so what is the point of mentioning this little fact?

New member

Posts

Joined
Sun Sep 14, 2014 9:19 pm

Post by sunkawakan » Tue Oct 07, 2014 12:17 am

Fresh 2.0 install.

Installation went OK. Well, had to modify /etc/apache2/sites-available/default-ssl and change "AllowOverride None" to "AllowOverride All" to have the SEO URLs to work.

Done a first test order and now I'm unable to delete it. Got this message while trying: Warning: CURL error couldn't connect to host(7)!

Changed HTTP_SERVER and HTTPS_SERVER on both config.php files after doing the order and before trying to delete it. Maybe it has something to do with the error.

No errors on error.log

It is safe to just delete the order on the database?

Thank you!

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 07, 2014 12:10 am

Post by Buttonfactory » Tue Oct 07, 2014 1:39 am

OC2 didn't work with Firefox (ver 32):

- in the admin section I couldn't add graphics to nothing, it kicks me out with an session error
- in catalog -product- detail view I get NO arrow for the next picture, no crossing for closing the window.

In InternetExlorer this works..

Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 28, 2014 1:20 am

Post by businessdevcentre » Tue Oct 07, 2014 2:41 am

I was getting the DIR_MODIFICATION error.
I added define('DIR_MODIFICATION', '/home/couturec/public_html/system/modification/'); to the config.

That took care of that but I'm getting another error.

Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 36 bytes) in /home/couturec/public_html/system/library/openbay.php on line 104

I'm getting this error in the store and admin.
It's a blank page with just that error. Can't access anything...


Posts

Joined
Tue Oct 07, 2014 2:31 am

Post by i2Paq » Tue Oct 07, 2014 3:25 am

businessdevcentre wrote:I was getting the DIR_MODIFICATION error.
I added define('DIR_MODIFICATION', '/home/couturec/public_html/system/modification/'); to the config.

That took care of that but I'm getting another error.

Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 36 bytes) in /home/couturec/public_html/system/library/openbay.php on line 104

I'm getting this error in the store and admin.
It's a blank page with just that error. Can't access anything...
Used our FREE search on Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted?

http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=22&t=102258

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by neufke » Tue Oct 07, 2014 3:28 am

no_image.jpg gives an error in admin.... i think it's because there is only a no_image.png inside the image directory...

tiny things but so obvious

New member

Posts

Joined
Sun Sep 14, 2014 9:19 pm

Post by mcurtis » Tue Oct 07, 2014 6:30 am

Not sure if i should of posted this here or not.

http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=19&t=131904

New member

Posts

Joined
Mon Dec 12, 2011 8:49 pm

Post by protechtrader » Wed Oct 08, 2014 2:39 am

This file appears to be missing causing some apache errors:

"view/image/payment/secure trading.png"

Referenced From Both:
admin\language\english\payment\securetrading_ws.php
admin\language\english\payment\securetrading_pp.php

I downloaded a copy to replace it myself, but I assume if it was referenced in code it should have been included in installation.

Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 01, 2013 12:20 am

Post by Gilmore » Wed Oct 08, 2014 11:49 am

Here's a few bugs I have found in a fresh install of OC2.

In the Admin Dashboard, Sales report with 4 decimal places instead of 2. i.e., $585.0000 instead of $585.00.
Currency is set up correctly with the correct decimal placement.

In the Admin -> Extensions -> Modules -> Account, Affiliate, Category and Filter too.
There is no button to edit. Just an Enable/Disable dropdown.

In the Admin -> Extensions -> Modules -> Bestsellers
When I add a bestseller, it shows this error.

Code: Select all

Notice: Undefined index: image_width in /var/www/oc2/admin/controller/module/bestseller.php on line 111
There are image sizes in both boxes.

In the Admin Dashboard Menu on the left, there is a Progress Box that shows, Orders Completed 100%, but the Status Bar only shows 1/3 of it green. If it's 100%, then shouldn't the whole Status Bar be green vs. 1/3 of it?


This one is just a question - On Admin Dashboard under Total Customer and People Online, shouldn't they show Guests Sales and Guests Online along with signed up accounts?

Thanks!

Gilmore


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Aug 12, 2010 7:33 am

Post by mouncett » Wed Oct 08, 2014 12:57 pm

is it a bug or did i installed it the wrong way?
please look at the attachment below.
Image

it says email message required but there is already something in the message.
i am new to opencart and planning to build an ecommerce website for my small shop.
hope that any of you can help. btw, this is opencart. 2.0

Newbie

Posts

Joined
Wed Oct 08, 2014 12:52 pm

Post by i2Paq » Wed Oct 08, 2014 2:39 pm

mouncett wrote:is it a bug or did i installed it the wrong way?
please look at the attachment below.

it says email message required but there is already something in the message.
i am new to opencart and planning to build an ecommerce website for my small shop.
hope that any of you can help. btw, this is opencart. 2.0
http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 64#p518664

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by webvet » Wed Oct 08, 2014 5:09 pm

Gilmore wrote: In the Admin -> Extensions -> Modules -> Bestsellers
When I add a bestseller, it shows this error.

Code: Select all

Notice: Undefined index: image_width in /var/www/oc2/admin/controller/module/bestseller.php on line 111
There are image sizes in both boxes.
Confirmed - I've found this, too. Solution:

In admin/controller/module/bestseller.php find (line 111):

Code: Select all

if (!$value['image_width'] || !$value['image_height']) {
and change to:

Code: Select all

if (!$value['width'] || !$value['height']) {

Genuine, Honest Opencart Support @ http://webvetservices.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu May 14, 2009 2:04 am
Location - Shropshire, UK

Post by hale » Wed Oct 08, 2014 5:39 pm

I got this error when add a new category, tested on localhost, disable SEO Url, removed all demo categories and products.
Fatal error: Call to a member function getUrlAlias() on a non-object in F:\wamp\www\oc2\admin\controller\catalog\category.php on line 543

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 29, 2010 11:06 pm

Post by Gilmore » Thu Oct 09, 2014 12:40 am

Thanks webvet! It did the trick!

Thanks!

Gilmore


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Aug 12, 2010 7:33 am

Post by Konyali42 » Fri Oct 10, 2014 10:52 am

I installed clean OC v2.0.0.0 and the ebay module. After click to edit the ebay module i saw some bugs like that.

Notice: Undefined variable: entry_sort_order in /homepages/12/d123456789/htdocs/XXXXX/admin/view/template/module/ebaydisplay.tpl on line 56

Notice: Undefined variable: entry_layout in /homepages/12/d123456789/htdocs/XXXXX/admin/view/template/module/ebaydisplay.tpl on line 79

Notice: Undefined variable: entry_position in /homepages/12/d123456789/htdocs/XXXXX/admin/view/template/module/ebaydisplay.tpl on line 80

entry_status

Notice: Undefined variable: entry_sort_order in /homepages/12/d123456789/htdocs/XXXXX/admin/view/template/module/ebaydisplay.tpl on line 82

New member

Posts

Joined
Thu Jan 09, 2014 11:24 pm

Post by jigeshgandhi » Fri Oct 10, 2014 1:29 pm

sir, i have installed opencart 2.0 recently & its fab from 1 point of view,, but one strange proble i am suffering it is my website is not working porperly in IE check link below

mahaasagar.com

the same this is happening with

demo.opencart.com

Attachments

mahaasagar.JPG

see the screencast - mahaasagar.JPG (90.75 KiB) Viewed 4237 times


Newbie

Posts

Joined
Fri Oct 10, 2014 1:11 pm

Post by Adsy » Fri Oct 10, 2014 4:15 pm

Found a bug when uploading a REALLY big image. This will probably not happen to many people, but I accidentally uploaded an image that was around 11000 px x 6500 px (logo before I resized it). It uploaded OK, but the thumbnail could not be generated, so I couldn't upload any more images until I had deleted the offending image.

Tiny issue really but I thought I'd let you lot know.

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 09, 2014 10:06 pm

Post by dharam81 » Sat Oct 11, 2014 2:47 am

Hi All,

i have just installed a fresh version 2.0.0 there was no error in installation but after installation by store is not opening correctly.

url is : www.dump4certs.in

please help

Cheers
DK

Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 30, 2012 8:26 pm

Post by demcboon » Sat Oct 11, 2014 2:56 am

Hi!
When I try to enable "bestseller" module I`ve got this bug:

Notice: Undefined index: image_width in /home/......../admin/controller/module/bestseller.php on line 111

Does anybody fix this one?

Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 11, 2014 2:49 am

Post by R_D » Sat Oct 11, 2014 3:07 am

After clean install, I added myself as a customer. If I want to edit my address (admin -> Customers -> Customers -> edit -> Address 1) I receive the following:

Notice: Uninitialized string offset: 1 in /var/www/vhosts/mysite.com/shop.mysite.com/admin/view/template/sale/customer_form.tpl on line 332
Notice: Uninitialized string offset: 1 in /var/www/vhosts/mysite.com/shop.mysite.com/admin/view/template/sale/customer_form.tpl on line 341
Notice: Uninitialized string offset: 1 in /var/www/vhosts/mysite.com/shop.mysite.com/admin/view/template/sale/customer_form.tpl on line 356
Notice: Uninitialized string offset: 1 in /var/www/vhosts/mysite.com/shop.mysite.com/admin/view/template/sale/customer_form.tpl on line 371
Notice: Uninitialized string offset: 1 in /var/www/vhosts/mysite.com/shop.mysite.com/admin/view/template/sale/customer_form.tpl on line 395
Notice: Uninitialized string offset: 1 in /var/www/vhosts/mysite.com/shop.mysite.com/admin/view/template/sale/customer_form.tpl on line 405

R_D
Active Member

Posts

Joined
Sun Jan 09, 2011 3:13 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests