Post by Twindaddy » Mon Sep 08, 2014 3:35 am

Hello,

i have a problem with my opencart 1.5.4.1

When i want to select an image my admin turns realy slow.
I have to wait 10 min befor the tree is loaded.

I get this report from opencart:

2014-09-07 21:19:00 - 1381------/******/public_html/image/data/products1/koker-steppekrekels-modelname.jpg
2014-09-07 21:19:00 - 1089------/******/public_html/image/data/products1/koker-veldkrekels-modelname.jpg
2014-09-07 21:19:00 - 219------/*******/public_html/image/data/products1/doosje-wasmotlarven-op-zaagsel-wasmot.jpg
2014-09-07 21:19:00 - 1451------/******/public_html/image/data/products/doosje-zijderups-groot-8-stuks.jpg
2014-09-07 21:19:00 - 1386------/******/public_html/image/data/products/doosje-calcium-wormen-groot-20-stuks.jpg
2014-09-07 21:19:00 - 1025------/*****/public_html/image/data/Exo Terra/exo-terra-anthurium-bush-pt2992.jpg
2014-09-07 21:19:00 - 1024------/******/dekammieshop.nl/public_html/image/data/Exo Terra/exo-terra-boston-fern-small-pt2990.jpg
2014-09-07 21:19:00 - 1422------/********/public_html/image/data/Exo Terra/exo-terra-forest-bark-88-l-pt2752.jpg
2014-09-07 21:19:00 - 1463------/*******/public_html/image/data/Exo Terra/exo-terra-jungle-earth-264-l-pt2764.jpg
2014-09-07 21:19:01 -
2014-09-07 21:23:16 -
2014-09-07 21:26:46 -
2014-09-07 21:26:46 -
2014-09-07 21:26:46 - 53
2014-09-07 21:26:46 - 60
2014-09-07 21:26:50 -
2014-09-07 21:26:50 -
2014-09-07 21:27:21 -

Can someone help me with this, i am searching for several weeks for a sollution.

Thank you

New member

Posts

Joined
Thu Jan 03, 2013 9:03 pm

Post by Dhaupin » Mon Sep 08, 2014 5:19 am

Are you using chrome by any chance? We have been seeing issues with file manager js since one of their updates

https://creadev.org | support@creadev.org - Opencart Extensions, Integrations, & Development. Made in the USA.


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 13, 2014 3:45 am
Location - PA

Post by Twindaddy » Wed Sep 10, 2014 4:11 am

No i am using firefox, with other browser same problem.
But the report shows something is nog good with the images, i really don't know what

New member

Posts

Joined
Thu Jan 03, 2013 9:03 pm

Post by Dhaupin » Wed Sep 10, 2014 4:38 am

Hmm ok cool. Forgive my ignorance, but i cant tell what those logs mean, there is no actual error in those. Also what does the 1381------ style numbers mean?

Just a couple ideas:

Are you able to use the file manager by visiting it directly? The link would be http://www.mysite.com/admin/index.php?r ... ilemanager

Are you able to view this image on your server? http://www.mysite.com/image/data/Exo%20 ... pt2764.jpg If it fails perhaps it could be due to caps in the folder (or space, we noticed OC doesnt append %20 in spaces in places all over the store)

https://creadev.org | support@creadev.org - Opencart Extensions, Integrations, & Development. Made in the USA.


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 13, 2014 3:45 am
Location - PA

Post by Twindaddy » Wed Sep 10, 2014 5:05 am

I did what you ask and the image is available right away.
i was able to view the filemanager but the result is the same.
Long waiting for the tree to collaps

New member

Posts

Joined
Thu Jan 03, 2013 9:03 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests