Post by Louis7777 » Sun Sep 07, 2014 11:43 pm

Έχω πρόβλημα με τον webhost μου και θέλω να αλλάξω και να πάω σε κάποιον που να είναι δοκιμασμένος για OpenCart.

Το πακέτο που έχω αγοράσει κοστίζει 3,95 € το μήνα χωρίς το ΦΠΑ. Ο server είναι γρήγορος και υπάρχει καλή τηλεφωνική υποστήριξη στα ελληνικά.

Ωστόσο, οι ρυθμίσεις του server - στις οποίες δεν μπορώ να επέμβω - μου έχουν κάνει τη ζωή δύσκολη και πρέπει να αλλάξω οπωσδήποτε webhost. Το πρόβλημα είναι ότι τα vQmod scripts αλλά και διάφορα modules του OpenCart δεν λειτουργούν (π.χ. δεν μπορώ να καθαρίσω τα error logs μέσα από το διαχειριστικό του OpenCart).

Δεν έχω σκοπό και όρεξη ούτε να χρησιμοποιήσω 777 permissions για όλους τους φακέλους και τα αρχεία του σάιτ, ούτε να κάθομαι να εντοπίζω ένα-ένα τα αρχεία που χρειάζονται 777 (άλλωστε σε αρκετά δεν μου επιτρέπει ο server να αλλάξω τα permissions!) ούτε να τους τηλεφωνώ για κάθε καινούργιο σάιτ που ανεβάζω για να μου απενεργοποιούν το safe mode της php, ούτε να περιμένω το πότε θα εγκαταστήσουν το suPHP ή το phpSuExec.

Θέλω να μου προτείνετε κάποιον web host που χρησιμοποιείτε για OpenCart με vQmod και που:

1. Λειτουργούν τα πάντα με permissions 755 στους φακέλους και 644 στα αρχεία.
2. Έχει ελληνική υποστήριξη.
3. Γρήγοροι servers, ευρωπαϊκοί.

Από τα παραπάνω, το 1ο είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Ώστε να μπορώ να επεξεργάζομαι το website τοπικά στον XAMPP και να μην με απασχολούν οι αλλαγές στα permissions όταν το ανεβάζω.

New member

Post by OpDev » Mon Sep 08, 2014 3:04 pm

Μπορείς να μας δώσεις λίγες πληροφορίες για το που είσαι τώρα;

New member