Post by smiesek » Sun Aug 31, 2014 8:07 pm

:) určitě nebudu první, ani poslední, kdo se bude dotazovat na možnou úpravu zobrazování ikon/bannerů výrobců/značek (manufacturers).
Nedaří se mi přijít na to, v jakém souboru, při základním vzhledu probíhá úprava a na jakém principu zobrazování to vlastně funguje. Našla jsem pouze něco takového zde.
V čisté instalaci to mám vše na hlavní straně, ale v základním vzhledu, který používám na shopu, který jsem převzala, se to nikde nezobrazuje, tak se snažím dopátrat, zdali je to pouze někde vypnuto a nebo předchozí admin udělal přímo kodový zásah v některém ze souboru?

Chtěla jsem zjistit, na jakém principu to funguje, zdali se automaticky zobrazí všechny ikony značek/výrobců a nebo si mohu zvolit jejich počet, dále zdali si mohu zvolit způsob zobrazení formou posuvníku - jako je to v čisté instalaaci a nebo pomocí slideshow, toho se mi nějak podařilo pouze dopátrat, že se mi bude měnit banner značky po značce ...

Jednou jsem již o tom někde četla, ale nyní to nemohu najít - zkoušela jsem prohledat i zdejší forum, ale je možné, že používám špatné slovní spojení.

Děkuju za navedení.

New member

Post by jakuba » Sun Aug 31, 2014 8:26 pm

Bohužel, kolotoč výrobců je dělán napevno v sekci bannery pod sekcí Vzhled. Napevno znamená že po přidání nového výrobce do systému nedojde k přidání do tohoto kolotoče, ale musí se přidat ručně ještě v sekci banner.

Pokud změníte vzhled a kolotoč tam není, tak je to doděláno napevno do té šablony.

Active Member

Location - CZ-Prague

Post by smiesek » Sun Aug 31, 2014 10:02 pm

jakuba: super děkuju, našla jsem, ještě bych se ráda zeptala, pokud jsem to nyní aktivovala a nechala zobrazovat, nezobrazuje se to formou "kolotoče", ale jako slideshow (tedy pouze jeden banner a ten se mění), jde o individuální nastavení effektu zobrazování bannerů a nebo je v některém souboru opět udělaná úprava předchozím adminem?

New member

Post by jakuba » Sun Aug 31, 2014 10:11 pm

Pouze jste si spletla modul. Místo banner použijte carousel (v překladu kolotoč).

Active Member

Location - CZ-Prague

Post by smiesek » Mon Sep 01, 2014 12:27 am

jakuba: máte pravdu, našla jsem a je to to, co jsem potřebovala. Děkuju

New member