Post by trelamenos333 » Wed Aug 27, 2014 5:43 pm

Καλημέρα παιδιά,
Θέλω να ρωτήσω 3 θεματάκια...
1)Υπάρχει η δυνατότητα για extra fields στην σελίδα του προϊόντος; Πχ το θέλω για φαρμακα και θέλω ιδιότητα πάθηση και απο δίπλα ποια είναι η πάθηση. Υπάρχει μήπως κάποιο Δωρεάν module?
2)Οταν κάνω το display grid τότε μου εμφανίζει 3 προιϊόντα στην γραμμή..απο κάτω ένα μετά στην επόμενη πάλι 3 κοκ...
3)Ο πελάτης επειδή βρίσκεται βουλγαρία θέλει ένα σύστημα σαν το vivapayments για πληρωμές με πιστωτική αλλά απο όσο ξέρω στο viva δεν μπορείς να βάλεις τράπεζα εξωτερικού. Υπάρχει κάποιο άλλο τέτοιο σύστημα;
Ευχαριστώ πολύ και sorry για τις πολλές ερωτήσεις... :)

Newbie

Post by People's Code » Wed Aug 27, 2014 8:15 pm

1. Δεν υπάρχει κάποιο επίκαιρο και free. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα attributes.
2. Αυτό οφείλεται στο css του template.
3. Απ' όσο είδα δεν υπάρχουν extensions για τράπεζες της Βουλγαρίας. Μπορείς βέβαια να κάνεις και ένα ερώτημα στο Βουλγαρικό φόρουμ.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by koku » Wed Aug 27, 2014 8:21 pm

Καλησπέρα,
trelamenos333 wrote:1)Υπάρχει η δυνατότητα για extra fields στην σελίδα του προϊόντος; Πχ το θέλω για φαρμακα και θέλω ιδιότητα πάθηση και απο δίπλα ποια είναι η πάθηση. Υπάρχει μήπως κάποιο Δωρεάν module?
Με μια γρήγορη ματιά βρήκα αυτό: http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=16674
Μπορείς να το δοκιμάσεις και αν σου κάνει το κρατάς.
trelamenos333 wrote:2)Οταν κάνω το display grid τότε μου εμφανίζει 3 προιϊόντα στην γραμμή..απο κάτω ένα μετά στην επόμενη πάλι 3 κοκ...
Αν γίνεται δώσε κάποιο link να δούμε το πρόβλημα.
trelamenos333 wrote:3)Ο πελάτης επειδή βρίσκεται βουλγαρία θέλει ένα σύστημα σαν το vivapayments για πληρωμές με πιστωτική αλλά απο όσο ξέρω στο viva δεν μπορείς να βάλεις τράπεζα εξωτερικού. Υπάρχει κάποιο άλλο τέτοιο σύστημα;
Μπορείς να δέχεσαι πληρωμές με πιστωτική μέσω Paypal (χωρίς ο πελάτης να έχει λογαριασμό στο paypal).
Επίσης νομίζω πως εδώ https://www.braintreepayments.com/ καλύπτουν και τη Βουλγαρία.

Easy Multi-Store Extension
ACS Courier Vouchers for OpenCart 2, 3 & 4
Skroutz Smart Cart (Έξυπνο καλάθι) for OpenCart
Έλεγχος Εγκυρότητας Ελληνικού ΑΦΜ για OpenCart
Change the style of your OpenCart admin dashboard for free!

Active Member

Post by trelamenos333 » Wed Aug 27, 2014 9:52 pm

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Σχετικα με το paypal υπάρχει ακόμα το pay as guest χωρίς να κάνεις λογαριασμό; Είχα την εντύπωση ότι το έχουν καταργήσει..Είσαι σίγουρος για αυτό; Θα στείλω Pm για το site.
Ευχαριστώ πολύ και πάλι παιδιά

Newbie