Post by pilutz » Thu Jun 26, 2014 4:15 am

Salutare ,

Folosesc versiunea 1.5.6.2 si am o problema la care nu reusesc sa ii dau de cap...nu ma lasa sa adaug imagini , nici logo , nici la categoria de produse sau la produse.

Ca si un exemplu http://irigatii.magazinweb.ro uitativa ce imi apare in loc de logo si la acest produs http://irigatii.magazinweb.ro/index.php ... duct_id=42 am inlocuit din template-ul original doua imagini...care nici pe acelea nu vrea sa le arate...folosesc template-ul original si am , cred , permisiuni pe unde trebuie la fisiere.

P.S. nu ma lasa decat sa sterg imaginea dar nu pot sa pun alta, inclusiv nici cea care a fost...


Va rog un mic ajutor

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 26, 2014 4:03 am

Post by florinsith » Thu Jun 26, 2014 4:29 pm

Aveti vreo eroare in logul de erori legata de imagini sau image manager? Aveti modificari facute sau extensii instalate in admin? Cand sunteti in image manager, nu puteti urca imagine noua sau nu puteti selecta din imaginile existente in image manager deja?

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by pilutz » Thu Jun 26, 2014 9:14 pm

florinsith wrote:Aveti vreo eroare in logul de erori legata de imagini sau image manager? Aveti modificari facute sau extensii instalate in admin? Cand sunteti in image manager, nu puteti urca imagine noua sau nu puteti selecta din imaginile existente in image manager deja?
nu am nici o eroare in log , am o extensie in admin si anume cea de la urgent curier , ma lasa sa urc o imagine noua doar ca nu vad numai textul si daca dau dublu click pe ea apare ca si a-r fi selectat-o dar nu apare pe site ....

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 26, 2014 4:03 am

Post by florinsith » Sat Jun 28, 2014 9:07 pm

Nu stiu ce se intampla, vad ca ai reinstalat, merge acum? Daca nu fa un cont de demo in admin cu permisiuni de acces doar la pagina produsului si image manager, trimite pe pm.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by zighia » Wed Jul 02, 2014 4:26 pm

salut

am avut aceeasi eroare acum cateva zile cu un site. nu se genereaza nicio eroare in log. este legat de permisiunile pe care le ai pe directoarele in care se stocheaza imaginile. da-le un 777 sau 755 si o sa mearga

New member

Posts

Joined
Tue Jun 17, 2014 2:39 am

Post by tiptil » Wed Jul 09, 2014 10:02 pm

buna ziua, am o problema cu uploadul imaginilor de cateva zile; pana acum mi-a mers iar de la un timp nu pot sa mai incarc imagini

primesc eroarea din print screen

ma poate ajuta cineva?

multumesc

Attachments

eroare open cart.jpg

eroare open cart.jpg (350.48 KiB) Viewed 849 times


New member

Posts

Joined
Fri Apr 12, 2013 2:01 am

Post by florinsith » Thu Jul 10, 2014 3:29 am

Verificati permisiunile la folderele image, image/data si image/cache , trebuie sa fie 755, daca asa sunt dar nu functioneaza incercati 777.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by tiptil » Thu Jul 10, 2014 1:42 pm

am uitat sa mentionez ca deja le-am setat 777 dar nu merge ???

New member

Posts

Joined
Fri Apr 12, 2013 2:01 am

Post by florinsith » Thu Jul 10, 2014 6:54 pm

Si va apar aceleasi erori? ca prima e de le imagini , restul de la logul de erori, verificati permisiunile si pentru folderul system/logs si fisierul error.txt.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by tiptil » Thu Jul 10, 2014 8:36 pm

tot nu merge :-\

New member

Posts

Joined
Fri Apr 12, 2013 2:01 am

Post by tiptil » Fri Jul 11, 2014 4:08 pm

daca vreau sa incarc o imagine cand apas pe upload nu se-ntampla nimic, iar cand vreau sa creez un folder primesc eroarea:

Attachments

er1.jpg

er1.jpg (145.6 KiB) Viewed 802 times


New member

Posts

Joined
Fri Apr 12, 2013 2:01 am

Post by florinsith » Fri Jul 11, 2014 7:22 pm

Pare in continuare o problema de permisiuni, dar daca tu le-ai verificat pe toate nu stiu ce sa mai zic.Poate ajuta altcineva care a mai intalnit problema.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by iproductions » Sat Jul 19, 2014 7:13 pm

incearca sa setez toate dai toate permisiunile pe baza de date !

Active Member

Posts

Joined
Wed Feb 26, 2014 6:10 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests