Post by Agathon » Wed May 28, 2014 1:43 am

Γειά σας
Δουλέυω εδώ και μέρες για την κατασκευή ενός καινούργιου eshop .Aγόρασα ένα template για το καινούργιο eshop και μου εμφανίζει ένα error από την ημέρα που έκανα εγκατάσταση το καινούργιο template.Το error που εμφανίζεται ειναι

Code: Select all

" Notice: Array to string conversion in /home/****/public_html/catalog/model/tool/image.php on line 4"
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Δεν γνωρίζω αν μπορώ δημοσίως να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.

New member

Post by botonakis » Wed May 28, 2014 5:49 pm

Καλησπέρα,
το error που σου εμφανίζεται είναι από κάποιο extension.
Ποια εγκατεστημένα extensions έχεις;

Active Member

Location - Athens, Greece

Post by Agathon » Wed May 28, 2014 9:09 pm

Καλησπέρα
Από ότι θυμάμαι χωρίς να είμαι σίγουρος να σου πώ την αλήθεια..αυτο το еrror μου το έβγαζε απο την αρχή το μόνο που είχα κάνει ήταν εγκατάσταση το template ,την ελληνική γλώσσα και το vqmod.
Απο εκέι και πέρα εγκατέστησα τα εξής extensions:
-CR2 SubCategory
-Vertical Accordion Category Menu
-Manufacturer/Brand Module
-Header menu adds level 3 sub categories
-Free, Show Google Map at your store
-Ajax Auto fill Search Bar

Περίπου και με την σειρά που στα έγραψα.

New member

Post by botonakis » Wed May 28, 2014 9:20 pm

Για αρχή μπορείς να κάνεις απενεργοποίηση ένα ένα τα extensions και να κάνεις refresh την σελίδα ώστε να δεις, ποιο extension εάν το κλείσεις εξαφανίζεται το error.

ΥΣ: Παρεπιπτόντως δεν είναι σοβαρό error εξού και Notice. Μπορείς να το κρύψεις επιλέγοντας από το διαχειριστικό:
Σύστημα->Ρυθμίσεις->Επεξεργασία->Server -> Εμφάνιση Σφαλμάτων (Errors): ΟΧΙ

Active Member

Post by Agathon » Wed May 28, 2014 10:04 pm

Από το admin panel τα έκανα απεγκατάσταση χωρίς να εξαφανιστεί το error.
-CR2 SubCategory
-Vertical Accordion Category Menu
-Manufacturer/Brand Module
-Free, Show Google Map at your store

Από τα υπόλοιπα είναι μόνο το τελευταίο χρησιμοποιώ που το έβαλα αφού υπήρχε το еrror(είναι μόνο αρχεία -όχι module από admin panel)
-Header menu adds level 3 sub categories
-Ajax Auto fill Search Bar

Έχεις δίκιο είναι ένα απλό notice απλά εμφανίζετα συνεχώς στο Σύστημα->καταγραφή σφαλμάτων .Ήταν απο την αρχή αυτό το еrror ,υπάρχει πιθανότητα να είναι και απο το template που εγκατέστησα?Δηλαδη να το αφήσω και ας εμφανίζεται συνεχώς στην καταγραφή σφαλμάτων?

New member

Post by botonakis » Wed May 28, 2014 10:42 pm

Το συγκεκριμένο πρόβλημα αναφέρεται στο φόρτωμα μιας ή περισσοτέρων εικόνων . Αφού κάποιο extension δε είναι υπεύθυνο τότε το πρόβλημα ενδέχεται να είναι το template.
Εάν είναι αγοραστό template μπορείς να το στείλεις στο support της εταιρίας που το έφτιαξε ή να δεις εάν υπάρχει κάποια αναβάθμιση που διορθώνει το πρόβλημα.

Active Member

Post by Agathon » Wed May 28, 2014 10:56 pm

To template το αγόρασα ,έχω στείλει άπειρα email στον developer αλλά καμία βοήθεια εδώ και πολλές μέρες.Γιαυτό απευθύνθηκα στο forum (αφού δεν είχα βρεί τπτ απο μόνος μου).

New member

Post by People's Code » Thu May 29, 2014 1:20 am

Επειδή το template το έχω δει, γιατί είχε προβλήματα και με τη γλώσσα και χρειάστηκε τεχνική υποστήριξη. Αν θες να γλιτώσεις κόπο και χρόνο Αγάθωνα, η καλύτερη λύση είναι να αγοράσεις ένα νέο template εξ' αρχής από σοβαρότερο developer. Είμαι βέβαιος ότι και αυτό το πρόβλημα να σου λύσουμε θα αντιμετωπίσεις κι άλλα στην πορεία...

Επίσης όσοι έχουν προβλήματα με extensions ή templates μπορούν να λένε ανοικτά και ελεύθερα τις ονομασίες τους για να προειδοποιούνται και τα άλλα μέλη και να αποφεύγονται πιθανές κακές αγορές.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by Agathon » Thu May 29, 2014 1:42 am

Κατάλαβα τι λες και έχεις απόλυτο δίκιο.Τώρα το να αγοράσω ένα καινούργιο template επειδή το έχω δουλέψει αρκετά 2 εβδομαδες (και συμφώνησε και ο ιδιοκτήτης σε αυτό το template) και να δώσω πάλι λεφτά απο την αρχή πρέπει να το σκεφτώ αρκετά.

New member

Post by People's Code » Thu May 29, 2014 3:58 am

Δεν ξέρω τι deal έχεις κλείσει, αλλά 40-45$ δολάρια διαφορά δεν νομίζω ότι αξίζουν τον κόπο να παιδεύεσαι τόσες μέρες ... Σχετικά τώρα με τον πελάτη σου το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να του πεις την αλήθεια, ότι το termplate έχει τεχνικά προβλήματα που δεν μπορούσες να γνωρίζεις από πριν. Αν το φτιάξεις -όπως-όπως- και το παραδώσεις, μετά αν προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα και δεν γνωρίζεις πως να το αντιμετωπίσεις, τότε θα είναι σε live κατάστημα που οποιαδήποτε λύση θα επείγει.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by botonakis » Thu May 29, 2014 4:57 pm

Η αλήθεια είναι ότι όταν ένα template είναι φθηνό και είναι οι πρώτες του εκδόσεις, συνήθως έχει και πάρα πολλά bugs.
Δεν προτείνω ποτέ σε κανέναν να πάρει κάποιο template που μόλις βγήκε.

Παρόλα αυτά, τώρα για να λύσεις το πρόβλημα σου, πρέπει να γίνει πλήρης έλεγχος της ιστοσελίδας.

Active Member