Post by padjoh » Mon May 12, 2014 1:04 am

Καλησπέρα.

Αυτή την περίοδο κατασκευάζω ένα site αγοραπωλησιών παγκοσμίου ενδιαφέροντος
στα βήματα αναλόγων site του εξωτερικού.

Φτάνοντας σχεδόν στο τέλος κι αφού προγραμματιστικά τελειώνουμε όλες τις λειτουργίες
θα χρειαστούμε κάποιον που να μπορεί να μας φτιάξει ή παραμετροποιήσει ένα responsive template.

Λόγω του ότι θα χρειαστεί να ανταγωνιστούμε σοβαρά site, θέλουμε το template να είναι συμβατό με όλες
τις εκδόσεις των browsers και ειδικά του explorer.

Αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αναλάβει την εν λόγω εργασία ας επικοινωνήσει μαζί μου.

www.e-recordfair.com

Newbie

Post by People's Code » Mon May 12, 2014 7:11 am

Καλημέρα

Η υποστήριξη όλων των εκδόσεων browsers είναι κάτι πολύ αφηρημένο (πχ δεν μπορεί να υποστηριχθεί opencart σε IE 5.5 ενώ οι IE 6 και 7 παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα). Θα πρέπει να αναφέρεις τις ελάχιστες εκδόσεις των browsers που θέλεις να λειτουργεί το site καθώς και σε ποιες περιπτώσεις να εμφανίζει μήνυμα μη συμβατότητας ή προτροπής αναβάθμισης του browser ή φόρτωση/redirection light εκδοχής κλπ. Σχετικά με τους άλλους browsers (Firefox, Chrome, Safari, Opera, κλπ), ενώ η πλειονότητα των χρηστών συνήθως διαθέτει την τελευταία έκδοση, ενίοτε υπάρχουν και οι εντελώς άσχετοι που χρησιμοποιούν αρχαίες εκδόσεις Firefox, Netscape κλπ. Η υποστήριξη όλων αυτών των διαφορετικών περιπτώσεων για να γίνει με επαγγελματικές προδιαγραφές απαιτεί πολλές εργατοώρες, ποιοτική γραφιστική εργασία και υψηλή τεχνογνωσία σε css / javascript / jQuery άρα και το ανάλογο κόστος ανάπτυξης. Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε ένα τέτοιο έργο μετά την 1η Ιουνίου και να το κάνουμε σωστά και με σημασία στη λεπτομέρεια. Αν σε ενδιαφέρει να το συζητήσουμε, μπορείς να στείλεις πμ με λεπτομερείς τεχνικές προδιαγραφές καθώς και το budget που διαθέτεις για την ανάθεση του έργου.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by padjoh » Mon May 12, 2014 2:37 pm

Καλημέρα

Σχετικά με το template αυτό που θέλω είναι να μην έχω προβλήματα με τους browsers γενικώς. Το ξέρω ότι ακούγεται αρκετά γενικευμένο αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν μπορούμε έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να υπάρχει κάποιο μήνυμα ή κάτι που να υποδηλώνει πως με μια ενέργεια του χρήστη (αναβάθμιση π.χ.) να μπορεί να βρεθεί στο σωστό περιβάλλον. Δυστυχώς πρέπει να ανταγωνιστούμε ανάλογα το site του εξωτερικού και θα πρέπει να γίνει όσο πιο σωστή δουλειά γίνεται.

Υπάρχει συνεργάτης προγραμματιστής ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει αναλάβει όλες τις λειτουργίες κι επειδή το template δεν είναι η ειδικότητά του ( όχι ότι δεν μπορεί να το κάνει αν ασχοληθεί) δεν θέλω να τον φορτώσω και με αυτό. Αν χρειαστεί κάποιος λεπτομέρειες σε τεχνική γλώσσα θα σας παραπέμψω εκεί.

Σχετικά με το budget, αν και προέρχεται από πραγματικές στερήσεις, δεν είναι συγκεκριμένο αλλά θα δαπανηθούν όσα χρειάζονται για να γίνει σωστή δουλειά.

Φυσικά αν είναι δυνατόν να παραμετροποιηθεί σωστά ένα εμπορικό responsive template, για να εξοικονομηθεί χρόνος και χρήμα, θα ήταν επιθυμητό.

Ευχαριστώ

www.e-recordfair.com

Newbie