Zdravím, rád bych se zeptal zda máte někdo zkušenost s tímto modulem http://www.opencart.com/index.php?route ... ion_id=299 Docela příhodně vyřešené zprávičky a navíc dodá scházející RSS.
Čeština by také nebyla k zahození jelikož jakýkoliv modul bez češtiny při nastavené výchozí češtině hází chybu.
Předem díky za odpověď
Čeština by také nebyla k zahození jelikož jakýkoliv modul bez češtiny při nastavené výchozí češtině hází chybu.
Předem díky za odpověď
Taky se přimlouvám za češtinu. Nejnovější zprávy jsem zkoušel řešit přes modul http://www.opencart.com/index.php?route ... ion_id=299 ale bohužel stejný problém, při nastavené češtině nefunguje.
Chlapi, tak si ten modul přeložte
Nic víc není potřeba.

Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
No když jsem na to koukal, tak ve složce language toho modulu je standardně Aj, nevím jestli se ubírám správně ale relativně kdybych složku s Aj zduplikoval a pojmenoval Čj a přeložil těch zhruba 15 dvou, tří slovnejch frází, počeštěnej modul je na světě.
Konkrétně?seeds wrote:Což o to, Aj by nebyl zas až takový problém, tak ani překlad slov pro ten modul, horší je to ale s HTML. Čeština je jen holt jako rodnej jazyk uživatelsky příjemnější.
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
Ano, přesně tak!seeds wrote:No když jsem na to koukal, tak ve složce language toho modulu je standardně Aj, nevím jestli se ubírám správně ale relativně kdybych složku s Aj zduplikoval a pojmenoval Čj a přeložil těch zhruba 15 dvou, tří slovnejch frází, počeštěnej modul je na světě.
Tak to sem hážu včetně tý češtiny jestli si to chce někdo otestovat se mnou, veškerý připomínky i spolupráce jsou vítány
Soubory co jsi přeložil nejsou v UTF-8, ale v ISO-8859-1.seeds wrote:Tak to sem hážu včetně tý češtiny jestli si to chce někdo otestovat se mnou, veškerý připomínky i spolupráce jsou vítány
Vydrž do odpoledne, udělám to.seeds wrote:No a to je přesně ten můj problém, AJ není problém ale ty programátorský šílenosti, nem tudom magyaroš
seeds wrote:Ok, držím, času dost. Když pomůžeš s tím kódováním, tak už tu češtinu nějak během testování doladím. A máme hnedle další počeštěnej modul pro všechny
Attachments
Český překlad - Blog / News