Ahoj,
uz pres pul roku pouzivam verzi 1.2.9.
Jsem s touhle verzi spokojenej, sam jsem si ji prelozil, drobne upravil design a opravil par chybicek podle rad na foru.
V tuhle chvili testuju verzi 1.4.0. Databazi jsem uspesne zmigroval, castecne doprelozil, ale narazil jsem na par zatim neprekonatelnych problemu, ktere me od tehle verze odrazuji:
1. odesilani emailu v pripade platby bankovnim prevodem neodesle informace o bankovnim uctu
2. nespolehlivost emailu pri zmene stavu objednavky(nekdy prijde, nekdy ne, pouzivam mail, ne SMTP)
3. v pripade objednavky bez registrace se odesila link na fakturu, kterej ale zakaznik neotevre, protoze neni zaregistrovanej
Co se mi na verzi 1.4.0 zalibilo:
1. SEO URL (ve verzi 1.2.9 je zobrazeno v nastaveni, ale zda se ze nefunguje, tak jak 1.4.0)
2. Objednavky bez registrace
3. novy design a cleneni administrace
4. design emailu objednavek
Ted moje otazka:
Jakou verzi pouzivate vy a co vam u ni chybi? Hledam neco spolehliveho, uvazuju o 1.3.4.
uz pres pul roku pouzivam verzi 1.2.9.
Jsem s touhle verzi spokojenej, sam jsem si ji prelozil, drobne upravil design a opravil par chybicek podle rad na foru.
V tuhle chvili testuju verzi 1.4.0. Databazi jsem uspesne zmigroval, castecne doprelozil, ale narazil jsem na par zatim neprekonatelnych problemu, ktere me od tehle verze odrazuji:
1. odesilani emailu v pripade platby bankovnim prevodem neodesle informace o bankovnim uctu
2. nespolehlivost emailu pri zmene stavu objednavky(nekdy prijde, nekdy ne, pouzivam mail, ne SMTP)
3. v pripade objednavky bez registrace se odesila link na fakturu, kterej ale zakaznik neotevre, protoze neni zaregistrovanej
Co se mi na verzi 1.4.0 zalibilo:
1. SEO URL (ve verzi 1.2.9 je zobrazeno v nastaveni, ale zda se ze nefunguje, tak jak 1.4.0)
2. Objednavky bez registrace
3. novy design a cleneni administrace
4. design emailu objednavek
Ted moje otazka:
Jakou verzi pouzivate vy a co vam u ni chybi? Hledam neco spolehliveho, uvazuju o 1.3.4.
Doporučuji v1.3.4, 1.4.0 vynechávám, je tam kupa chyb.
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
Překlad je případně k dispozici pro tuto verzi zde v Contributions, viz. link v mém podpise.benpet wrote:Diky, uz ho prekladam a testuju. Nastesti je hodne podobnej verzi 1.2.9, takze staci jen trosku upravit databazi a pridat par stringu k prekladu.
Určitě je to lepší volba než v1.4.0.
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
O čestine vím, ale já už mám svojí z předchozí verze. Používam vlastní výrazy, trošku jsem si eshop překopal k obrazu svému.Pot'a wrote: Překlad je případně k dispozici pro tuto verzi zde v Contributions, viz. link v mém podpise.
Ve verzi 1.4.0 je super vzhled administrace a taky ty objednávkové emaily. Budu si muset počkat na opravy.
Last edited by benpet on Fri Jan 29, 2010 4:20 am, edited 1 time in total.
Chápu.benpet wrote:O čestine vím, ale já už mám svojí z předchozí verze. Používam totiž vlastní výrazy, trošku jsem si eshop překopal k obrazu svému.Pot'a wrote:Překlad je případně k dispozici pro tuto verzi zde v Contributions, viz. link v mém podpise.benpet wrote:Diky, uz ho prekladam a testuju. Nastesti je hodne podobnej verzi 1.2.9, takze staci jen trosku upravit databazi a pridat par stringu k prekladu.