Post by Samlue » Fri Jan 29, 2010 12:54 am

Dobrý den, mohu poprosit o radu? Nainstaloval jsem OpenCard a nedaří se mi založit nové kategorie ani vkládat nové zboží. Zkusil jsem nový instal, smazání všech původních kategorií a zboží, ale nic nepomohlo. Když dám uložit tak to hodí hlášku že název musí být od dvou do nevím kolika znaků, ale tam problém není, protože nazvy splňují požadavky. Nějaký nápad? Mám verzi 1.4

Newbie

Post by Pot'a » Fri Jan 29, 2010 2:30 am

Samlue wrote:Dobrý den, mohu poprosit o radu? Nainstaloval jsem OpenCard a nedaří se mi založit nové kategorie ani vkládat nové zboží. Zkusil jsem nový instal, smazání všech původních kategorií a zboží, ale nic nepomohlo. Když dám uložit tak to hodí hlášku že název musí být od dvou do nevím kolika znaků, ale tam problém není, protože nazvy splňují požadavky. Nějaký nápad? Mám verzi 1.4
Ahoj,

zkus:
/system/library/request.php, řádek #31

Code: Select all

$data = htmlentities($data, ENT_QUOTES, 'UTF-8');
- přepsat na:

Code: Select all

$data = htmlspecialchars($data, ENT_QUOTES, 'UTF-8');

Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz

Active Member

Location - Prague [CZE]

Post by Samlue » Fri Jan 29, 2010 4:03 am

Děkuji za rychlou radu, ale bohužel beze změny.

Newbie

Post by Pot'a » Fri Jan 29, 2010 4:13 am

Samlue wrote:Děkuji za rychlou radu, ale bohužel beze změny.
Tomu se mi nechce věřit. Určitě jsi to provedl správně?

Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz

Active Member

Location - Prague [CZE]

Post by Samlue » Fri Jan 29, 2010 5:48 am

jj přesně jak jsi napsal. Pomohlo až smazání angličtiny a němčiny a ponechání pouze češtiny. I tak děkuji.

Newbie