Здравейте,
първо се извинявам, че пиша на български в Руската част на форума и се надявам, че ме разбирате. Просто никъде не намерих помощ за проблема си, а вероятно вие също сте го срещнали. Имам проблем с encoding-a на страницата за контакти. Всичкия език става на йероглифи и не може да се чете. Някой справял ли се е с този проблем?
Поздрави,
Мартин Радев
първо се извинявам, че пиша на български в Руската част на форума и се надявам, че ме разбирате. Просто никъде не намерих помощ за проблема си, а вероятно вие също сте го срещнали. Имам проблем с encoding-a на страницата за контакти. Всичкия език става на йероглифи и не може да се чете. Някой справял ли се е с този проблем?
Поздрави,
Мартин Радев
парфюми на ниски цени от качествена парфюмерия | филми - всички известни филми | играй игри за деца и големи
Интересна ссылка. Можно показать её на demo-версии русского opencart.
Чаще всего иероглифы появляются из-за кодировки страницы не UTF-8.
Чаще всего иероглифы появляются из-за кодировки страницы не UTF-8.
Между другото имам въпрос .Как да задам картинка към продукта? В менеджер на картинките няма опция "Добави" или "add",или просто аз не я виждам.
Как добавить картинку продукту?Нажимаю на квадратик( обзор), дальше появляется менеджер картинок, выбираю картинку и ...не вижу где "добавить"
Как добавить картинку продукту?Нажимаю на квадратик( обзор), дальше появляется менеджер картинок, выбираю картинку и ...не вижу где "добавить"
by double clickshvartsy wrote:Между другото имам въпрос .Как да задам картинка към продукта? В менеджер на картинките няма опция "Добави" или "add",или просто аз не я виждам.
buyparfumes wrote:Здравейте,
Поздрави,
Мартин Радев
За Български форум : http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=56&t=35076