Post by Pat251 » Fri Feb 28, 2014 6:26 am

Ahoj, nedaří se mi stále vyexportovat soubor s produkty pomocí Import/Export Tools Extension. Již jsem si zde našel podobné příspěvky se stejným problémem, ale všude odkazují na kontrolu PHP (safe mode=off, ...atd) a to se mi zdá správně nakonfigurované. Přiznám se bez mučení, že tomu pořádně nerozumím... Případně mohu nahrát info z phpinfo.php

Díky za každou radu.

LOG:

Code: Select all

2014-02-26 17:03:53 - PHP Warning:  realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (...../usr/share/pear/) in /home/...../sub/eshop/system/PHPExcel/Classes/PHPExcel/Shared/File.php on line 175
2014-02-26 17:03:53 - PHP Warning:  tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/users.......:/usr/share/pear/) in /home/users.....sub/eshop/system/PHPExcel/Classes/PHPExcel/Writer/Excel2007.php on line 176
2014-02-26 17:03:53 - PHP PHPExcel_Writer_Exception:  Could not close zip file php://output. in /home/users....../sub/eshop/system/PHPExcel/Classes/PHPExcel/Writer/Excel2007.php on line 348
2014-02-27 15:10:57 - PHP Notice:  Cannot find controller class file for route 'setting/store' in /home/users/......../sub/eshop/system/engine/factory.php on line 168 

Newbie

Post by hawkey » Sat Mar 01, 2014 8:22 am

V první řadě bych zkusil vypnout open_basedir když se to tam píše...

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by darksir » Tue Mar 18, 2014 8:43 pm

At nezakladam duplicitni tema, pridam to sem.
Nejprve si neodpustim poznamku, i kdyz vim - darovanemu koni na zuby nekoukej - proboha, PROC? PROC XLSX a ne nejaky normalni format, pro normalni lidi? Treba CSV, XML, neco NORMALNIHO a ne takovou zrudnost....

OK, konecne jsem sehnal LibreOffice, ktery dokaze ulozit XLSX. Problem je v tom, ze mi to zmrsi diakritiku. Na webu se ukazuje dobre, ale v hledacim policku - mam aktivni hledani se ukazuje misto í treba í

Dival jsem do DB a je to zmrsene uz tam. Zacinam nenavidet cestinu :-) poradi nekdo, v cem ty XLSX editovat, aby mi to nezmrsilo diakritiku? Databaze je kodovana v UTF-8 a porovnavani UTF-8_general_ci

Diky,
P.

New member

Post by jarekf » Wed Mar 19, 2014 4:15 pm

V Excelu? :D

New member

Post by darksir » Mon Mar 24, 2014 8:42 pm

To je hrozne blbej vtip :laugh:
Ne vazne, chcete mi rict, ze tady vsichni, co trochu aktivneji pouzivaji OpenCart maji nakoupenej excel? To jako fakt? Hledal jsem marne neco, co by delalo import/export v csv. Pritom logicky je mnohem snazsi delat konverzi do csv, nez te excel zrudnosti, ne ? A kazdy rozumny tabulkovy balik umi CSV importovat i exportovat.

New member

Post by jarekf » Thu Mar 27, 2014 11:22 pm

omlouvam se ;) No prinejhorsim onedrive a tam se to da zobrazit jako excel. Na normalni vyplnovani to staci. Jinak pres google apps nebo na google drive a zobrazit. Jinak me nic nenapada :-/

New member