Post by theios » Sat Mar 15, 2014 4:38 pm

Καλημέρα σε όλους,

Απαντώ στο ήδη υπάρχον θέμα για να μην ανοίγω καινούργιο.
Ασχολήθηκα λίγο μετά από καιρό και τουλάχιστον κατάλαβα τι ακριβώς θέλω ;D.

Για να μην μπλέξω και καταργήσω τα attributes δημιούργησα έναν πίνακα στην βάση ο οποίος θα περιέχει όλα τα συμβατά μηχανάκια και η επιλογή από τον χρήστη θα είναι κάπως έτσι:
http://e-motoparts.gr/chained/

Καθότι αισιόδοξος νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο να εμφανίσω αυτές τις επιλογές σε κάποιες συγκεκριμένες κατηγορίες, αυτό είναι το 1ο πρόβλημα, και το δεύτερο είναι πως με το submit θα μου εμφανίζονται όλα τα ανταλλακτικά που είναι συμβατά με την μηχανή (την οποία έχει επιλέξει προηγουμένως ο χρήστης).
πχ: Στην αριστερή στήλη κάτω από τις κατηγορίες
http://e-motoparts.gr/%CE%91%CE%BD%CF%8 ... E%BA%CE%AC

Την συμβατότητα θα την ορίζω εγώ με έναν πίνακα στην βάση με δικά μου php αρχεία εκτός opencart τουλάχιστον στην αρχή επειδή για να ενσωματωθεί στο backend μαλλον είναι πολύς ο πόνος.

Newbie

Post by People's Code » Sat Mar 15, 2014 5:04 pm

Επειδή είναι μάλλον απίθανο να βρεθεί κάποιος να παράσχει δωρεάν κώδικα από το φόρουμ για τόσο εκτεταμένες εργασίες, θα σου πρότεινα αν γνωρίζεις PHP και jQuery να αγοράσεις κάποιο έτοιμο extension με δυνατότητα ajax φίλτρου και να το προσαρμόσεις στη λογική που θες.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by theios » Sun Mar 16, 2014 8:19 pm

καλά εννοείται δεν ζήτησα από κανέναν να κάτσει να γράψει κώδικα στο τζάμπα, απλά ρώτησα μήπως και έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα.
και η απάντησή σου βοήθεια είναι για μένα :) , επειδή δεν έχω εμπειρία στο opencart έψαχνα άλλα ντ' άλλων

Newbie