Post by Dimono » Mon Jan 20, 2014 3:58 pm

Misschien een hele domme vraag, maar waar kan ik een download van deze mod vinden? Ik ben al even aan het zoeken geweest (eerste post, extension list) maar vind geen download..

New member

Posts

Joined
Thu May 23, 2013 3:18 pm

Post by MM1972 » Mon Jan 20, 2014 5:57 pm

Gerrit wrote:
dklnd wrote:Zou je het stukje code willen delen waardoor je de prijs per eenheid ex btw kan laten zien op de invoice?

Hierdoor zou ik in elk geval al mijn website in de lucht kunnen zetten. ( en dan kan ik hopelijk mijn levensonderhoud bekostingen als student ipv. bij te lenen O0 )

Code: Select all

if ($product['tax'] > 0) {
                        $unit_tax = $product['tax'];
                        $unit_price = $product['total'] / $product['quantity'];
                        $price_inc = $product['price'] + $unit_tax;
                        $prod_tax = round((($unit_tax / $unit_price) * 100), 1) ."%";

                    } else {
                        $unit_tax = 0;
                        $unit_price = $product['total'] / $product['quantity'];
                        $price_inc = $product['price'];
                        $prod_tax = 0;

                    }
                    $total_inc = $price_inc * $product['quantity']; 
met dank aan i2pac
Goedemorgen,
In welke file moet dit stukje code komen dan? overal op de site heb ik het voor elkaar dat de btw niet word weergegeven bij de unit (product) prijs, pas aan het eind na het subtotaal alleen op de factuur van de klant laat ie de prijs van het product zien incl. btw. en dan subtotaal zonder dan komt de btw specificatie en totaal weer incl. Welke files gaan hierover? ik zoek me wezeloos om de factuur hierop aan te passen, en voor de admin mail van een bestelling. met het bestelnr. en dan ook de product prijs. ofwel pleh.. :)

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 22, 2013 3:10 am

Post by MM1972 » Wed Jan 22, 2014 2:36 am

In welke file moet dit stukje code komen dan? overal op de site heb ik het voor elkaar dat de btw niet word weergegeven bij de unit (product) prijs, pas aan het eind na het subtotaal alleen op de factuur van de klant laat ie de prijs van het product zien incl. btw. en dan subtotaal zonder dan komt de btw specificatie en totaal weer incl. Welke files gaan hierover? ik zoek me wezeloos om de factuur hierop aan te passen, en voor de admin mail van een bestelling. met het bestelnr. en dan ook de product prijs. ofwel pleh.. Als ik de juiste bestanden heb waar ik de berekening moet aanpassen is het ook goed, tevens ook voor de mail naar de admin. Want daar willen we ook een klantnummer in verwerken.
Hoop dat iemand me kan helpen!

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 22, 2013 3:10 am

Post by Dimono » Wed Jan 22, 2014 4:59 pm

Inmiddels heb ik de downloads gevonden,

1 vraag.. ik heb alles werkend alleen het subtotaal van de factuur geeft de prijs incl. btw weer. Hoe zorg ik ervoor dat het subtotaal exl btw wordt weergegeven? Waar moet ik zoeken?

En kan ik de pdf facturen ook opnieuw laten genereren? Bijvoorbeeld als ik wijzigingen in de opmaak/weergave heb toegepast?

New member

Posts

Joined
Thu May 23, 2013 3:18 pm

Post by Cadovius » Wed Feb 12, 2014 11:51 pm

T_DOUBLE_ARROW in "vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_account_order.php
Wie heeft er nog meer dit probleem bij de email link
Ook geen PDF bijlage bij IOS mail
En bij factuur met meerder items bij btw totaal en subtotaal en korting is deze te lang en loopt door de footer heen
Alles draait in openshop 1.5.6 en werkt verder naar behoren ook logo en PDF bijlage in mail

Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 28, 2014 3:53 am

Post by Frens » Thu Feb 13, 2014 5:24 pm

Hoi ,

Ik loop door drukte een beetje achter met alles....

Werkt deze module ook in de 1.5.6.1 versie of iemand ervaring?
vroeger moest de PDF op de HD aanwezig zijn , nu nog?

Kan ik een pakbon hiermee printen ?

Kan de factuur in de e-mail?

groet

Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 20, 2013 10:48 pm

Post by Gerrit » Fri Feb 21, 2014 5:23 pm

Cadovius wrote:T_DOUBLE_ARROW in "vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_account_order.php
Wie heeft er nog meer dit probleem bij de email link
Ook geen PDF bijlage bij IOS mail
En bij factuur met meerder items bij btw totaal en subtotaal en korting is deze te lang en loopt door de footer heen
Alles draait in openshop 1.5.6 en werkt verder naar behoren ook logo en PDF bijlage in mail
Kan je mij de regel nummer geven waar dit voorkomt.
BTW blok kan je in de stylesheet aanpassen. Je weet mijn email adres wel.

G.

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by Gerrit » Fri Feb 21, 2014 5:27 pm

Frens wrote:Hoi ,

Ik loop door drukte een beetje achter met alles....

Werkt deze module ook in de 1.5.6.1 versie of iemand ervaring?
vroeger moest de PDF op de HD aanwezig zijn , nu nog?

Kan ik een pakbon hiermee printen ?

Kan de factuur in de e-mail?

groet
Ik ben nog met 1.5.6.1 bezig, verwacht niet veel varanderingen, maar moet tijd vrijmaken en een beetje geduld hebben vanwege mijn arm blessure. De factuur hoeft straks niet meer naar hd geschreven te worden. Deze wordt gegenereerd op het moment dat je deze emailt. De techniek snap ik nog niet helemaal, maar ben me aan het inlezen. Pakbon kan je printen door te kiezen voor een picklist zonder prijs.

Gerrit

G.

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by Frens » Fri Feb 21, 2014 5:39 pm

Ok Gerrit ik zie het nog wel , en sterkte met je arm !

Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 20, 2013 10:48 pm

Post by EVO1 » Sat Mar 01, 2014 7:45 am

Hallo,

Heeft iemand suggesties hoe ik de velden TAX ID en COMPANY ID van de klant op de factuur kan krijgen? Zoals standaard op de invoice van OC.

Ik heb dit nodig want de Belastingdienst stelt als eis dat zowel het eigen BTW nummer als die van de klant op de factuur staat als je tegen 0% BTW tarief intra communautair (EU) levert. Ook een eis is dat het betreffende artikel van de wet of de richtlijn op de factuur moet staan maar dat heb ik opgelost door het belastingtarief die naam te geven.

Ik hoor graag jullie suggesties.

Groet, EVO1

New member

Posts

Joined
Sat Jun 09, 2012 5:48 am
Location - Netherlands

Post by Gerrit » Sat Mar 01, 2014 3:07 pm

EVO1 wrote:Hallo,

Heeft iemand suggesties hoe ik de velden TAX ID en COMPANY ID van de klant op de factuur kan krijgen? Zoals standaard op de invoice van OC.

Ik heb dit nodig want de Belastingdienst stelt als eis dat zowel het eigen BTW nummer als die van de klant op de factuur staat als je tegen 0% BTW tarief intra communautair (EU) levert. Ook een eis is dat het betreffende artikel van de wet of de richtlijn op de factuur moet staan maar dat heb ik opgelost door het belastingtarief die naam te geven.

Ik hoor graag jullie suggesties.

Groet, EVO1
Zalhier vanmiddag even naar kijken,
Gerrit

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by Gerrit » Sat Mar 01, 2014 10:13 pm

Gerrit wrote:
EVO1 wrote:Hallo,

Heeft iemand suggesties hoe ik de velden TAX ID en COMPANY ID van de klant op de factuur kan krijgen? Zoals standaard op de invoice van OC.

Ik heb dit nodig want de Belastingdienst stelt als eis dat zowel het eigen BTW nummer als die van de klant op de factuur staat als je tegen 0% BTW tarief intra communautair (EU) levert. Ook een eis is dat het betreffende artikel van de wet of de richtlijn op de factuur moet staan maar dat heb ik opgelost door het belastingtarief die naam te geven.

Ik hoor graag jullie suggesties.

Groet, EVO1
Zalhier vanmiddag even naar kijken,
Gerrit
Ik heb er naar gekeken en ingebouwd, moet het nog even goed uittesten maar zal in de loop van de dag een vernieuwde versie neerzetten, met nieuwe templates en code. De PDF kan nog niet rechtstreeks naar de klant gemaild worden. Ik moet een hele nieuwe procedure schrijven hiervoor. Of iemand moet een idee hebben, al eerder gevraagd, maar ???? Dus het gaat nog even zoals het was. Voor het btw veld van de klant heb ik in de database even een nummer met de hand ingevoerd. Ik weet niet zo uit mijn hoofd waar de klant dat zelf in kan vullen.

Gerrit

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by EVO1 » Sun Mar 02, 2014 8:29 pm

Ik heb er naar gekeken en ingebouwd, moet het nog even goed uittesten maar zal in de loop van de dag een vernieuwde versie neerzetten, met nieuwe templates en code. De PDF kan nog niet rechtstreeks naar de klant gemaild worden. Ik moet een hele nieuwe procedure schrijven hiervoor. Of iemand moet een idee hebben, al eerder gevraagd, maar ???? Dus het gaat nog even zoals het was. Voor het btw veld van de klant heb ik in de database even een nummer met de hand ingevoerd. Ik weet niet zo uit mijn hoofd waar de klant dat zelf in kan vullen.

Gerrit
@Gerrit
Bedankt! De toevoeging van het TAX ID en COMPANY ID is zeer prettig. Heeft het de testen goed doorstaan? Is de vernieuwde versie al te downloaden? Zet je de vernieuwde versie overigens in een nieuwe post in deze thread of kan ik die ergens anders downloaden? Ik heb gezocht maar kon nog niets vinden.

Nogmaals bedankt. Groet, EVO1

New member

Posts

Joined
Sat Jun 09, 2012 5:48 am
Location - Netherlands

Post by Gerrit » Sun Mar 02, 2014 11:03 pm

Voor diegene die deze versie willen gebruiken is de volgende link beschikbaar. De download is ongeveer 7 mb groot.

Let op: alleen voor 1.5.6 geschikt !!
ik hoor graag hier weer van jullie.

Gerrit

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by rensk » Mon Mar 03, 2014 3:30 am

Gerrit bedankt weer,

Ik ga eerst de handleiding even door lezen.
Zo te zien ziet het er prachtig uit.

Gr. Rens

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 16, 2012 4:20 pm
Location - Eibergen

Post by EVO1 » Mon Mar 03, 2014 7:35 am

Gerrit wrote:Voor diegene die deze versie willen gebruiken is de volgende link beschikbaar. De download is ongeveer 7 mb groot.

Let op: alleen voor 1.5.6 geschikt !!
ik hoor graag hier weer van jullie.

Gerrit
Hallo Gerrit,

Bedankt! Vanavond de vernieuwde versie geinstalleerd. Ik heb mijn vorige aanpassingen (custom theme, taal en nog wat kleine aanpassingen) weer doorgevoerd in de nieuwe versie.

Eén probleem dat ik met de nieuwe versie heb krijg ik niet opgelost: Als je (als klant) in je bestelhistorie op de printknop (om een order PDF te bekijken/printen) klikt krijg ik een nieuw en geheel blanco scherm (de URL is ...../index.php?route=account/order/my_invoice&order_id=493&pdf=true)

Als ik in admin een factuur genereer en de klant klikt weer in bestelhistorie op de printknop opent er wel een nieuw scherm met een PDF factuur. De PDF order wil dus niet genereren in de bestelhistorie. In de vorige versie werkte dit perfect.

Ik heb al de nodige bestandsvergelijkingen en onderzoek gedaan om te kijken waar het mis gaat, maar kom er niet uit. Ik heb met FTP alles geupload en de bestandsrechten staan (volgens mij) nog goed. Volgens mij veranderen die bij overschrijven met Filezilla ook niet. Heb je suggesties om dit op te lossen?

Ik hoor graag van je.

Groet, EVO1
OC 1.5.6.

New member

Posts

Joined
Sat Jun 09, 2012 5:48 am
Location - Netherlands

Post by EVO1 » Mon Mar 03, 2014 8:04 pm

EVO1 wrote:
Gerrit wrote:Voor diegene die deze versie willen gebruiken is de volgende link beschikbaar. De download is ongeveer 7 mb groot.

Let op: alleen voor 1.5.6 geschikt !!
ik hoor graag hier weer van jullie.

Gerrit
Hallo Gerrit,

Bedankt! Vanavond de vernieuwde versie geinstalleerd. Ik heb mijn vorige aanpassingen (custom theme, taal en nog wat kleine aanpassingen) weer doorgevoerd in de nieuwe versie.

Eén probleem dat ik met de nieuwe versie heb krijg ik niet opgelost: Als je (als klant) in je bestelhistorie op de printknop (om een order PDF te bekijken/printen) klikt krijg ik een nieuw en geheel blanco scherm (de URL is ...../index.php?route=account/order/my_invoice&order_id=493&pdf=true)

Als ik in admin een factuur genereer en de klant klikt weer in bestelhistorie op de printknop opent er wel een nieuw scherm met een PDF factuur. De PDF order wil dus niet genereren in de bestelhistorie. In de vorige versie werkte dit perfect.

Ik heb al de nodige bestandsvergelijkingen en onderzoek gedaan om te kijken waar het mis gaat, maar kom er niet uit. Ik heb met FTP alles geupload en de bestandsrechten staan (volgens mij) nog goed. Volgens mij veranderen die bij overschrijven met Filezilla ook niet. Heb je suggesties om dit op te lossen?
Hallo, Ik heb de verandering in de nieuwe versie van de plaats van de code

Code: Select all

<?php } ?>
in het bestand my_invoice.tpl (catalog/view/theme/default/template/checkout) ongedaan gemaakt (teruggezet naar de vorige situatie) en het werkt weer. Ik weet niet of ik hiermee iets anders weer heb ontregeld maar tot dusver werkt het goed.

Groet, EVO1

New member

Posts

Joined
Sat Jun 09, 2012 5:48 am
Location - Netherlands

Post by Gerrit » Mon Mar 03, 2014 8:11 pm

EVO1 wrote:
EVO1 wrote:
Gerrit wrote:Voor diegene die deze versie willen gebruiken is de volgende link beschikbaar. De download is ongeveer 7 mb groot.

Let op: alleen voor 1.5.6 geschikt !!
ik hoor graag hier weer van jullie.

Gerrit
Hallo Gerrit,

Bedankt! Vanavond de vernieuwde versie geinstalleerd. Ik heb mijn vorige aanpassingen (custom theme, taal en nog wat kleine aanpassingen) weer doorgevoerd in de nieuwe versie.

Eén probleem dat ik met de nieuwe versie heb krijg ik niet opgelost: Als je (als klant) in je bestelhistorie op de printknop (om een order PDF te bekijken/printen) klikt krijg ik een nieuw en geheel blanco scherm (de URL is ...../index.php?route=account/order/my_invoice&order_id=493&pdf=true)

Als ik in admin een factuur genereer en de klant klikt weer in bestelhistorie op de printknop opent er wel een nieuw scherm met een PDF factuur. De PDF order wil dus niet genereren in de bestelhistorie. In de vorige versie werkte dit perfect.

Ik heb al de nodige bestandsvergelijkingen en onderzoek gedaan om te kijken waar het mis gaat, maar kom er niet uit. Ik heb met FTP alles geupload en de bestandsrechten staan (volgens mij) nog goed. Volgens mij veranderen die bij overschrijven met Filezilla ook niet. Heb je suggesties om dit op te lossen?
Hallo, Ik heb de verandering in de nieuwe versie van de plaats van de code

Code: Select all

<?php } ?>
in het bestand my_invoice.tpl (catalog/view/theme/default/template/checkout) ongedaan gemaakt (teruggezet naar de vorige situatie) en het werkt weer. Ik weet niet of ik hiermee iets anders weer heb ontregeld maar tot dusver werkt het goed.

Groet, EVO1
Ik was daar net mee bezig en zag dat de template de verkeerde was. Je kan idd de oude gebruiken.
Zal vanmiddag de download even aan passen. Dankvoor je bericht.
Gerrit

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by Gerrit » Mon Mar 03, 2014 11:13 pm

In de vorige link had ik per ongeluk een verkeerde template meegenomen. De link is nog het zelfde maar er hangt nu de juiste versie aan vast. Even opnieuw dowloaden voor de juiste template.

Gerrit

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by bekatron » Sun Mar 09, 2014 6:51 pm

Hallo,

Allereerst complimenten voor deze module. In de admin heb ik op de testsite tot nu toe geen problemen kunnen ontdekken maar als de klant naar zijn bestellingen wil in de front krijg ik deze foutmelding.

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected '=>' (T_DOUBLE_ARROW) in E:\xampp\htdocs\vqmod\vqcache\vq2-catalog_controller_account_order.php on line 486
Enig idee waaraan dit kan liggen?

shop is 1.5.6 versie standaard

http://www.bekatron.nl Alles voor electronica en beveiliging
http://www.letopjehuis.nl Alles voor beveiliging
http://www.lichtkeuze.nl Alles voor ledverlichting


New member

Posts

Joined
Thu Jan 02, 2014 5:10 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests