Post by panos » Mon Feb 03, 2014 5:59 am

Γεια σας,

Μάλλον εχω εγκαταστήσει κάποιο extension (δεν μπορώ να βρω ποιό) και όταν μπαίνω για να δω ενα προϊόν (στο front store) , οι καρτέλες απο κάτω που έλεγαν περιγραφή-αξιολόγηση-κτλ.. έχουν φύγει και εμφανίζεται σε ενα πλαίσιο η περιγραφή του προϊόντος και απο κάτω σε ενα ακόμη πλαίσιο η αξιολόγηση. Καμία ιδέα για το πως να επιστρέψω στο προηγούμενο styl (το default δηλαδή) που διάλεγα ποια καρτέλα θέλω να δω;

Υ.Γ. Χρησιμοποιώ το default theme 1.5.5.1

Ευχαριστώ για τις όποιες συμβουλές :)

Newbie

Post by People's Code » Mon Feb 03, 2014 6:28 pm

Αν έχεις εγκατεστημένο το vQmod, αφαίρεσε ένα ένα τα αρχεία xml (εκτός από το αρχείο vqmod_opencart.xml) από τον φάκελο vqmod/xml και θα βρεις ποιο είναι.

Αν δεν έχεις vQmod δοκίμασε να αντικαταστήσεις το catalog/view/theme/default/stylesheet/stylesheet.css με ένα νέο από την εγκατάσταση του Opencart.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by panos » Mon Feb 03, 2014 7:16 pm

Το εχω εγκατεστημένο το vqmod. Να κάνω απο το vqmod managel στο admin panel απεγκατασταση ενα προσ ενα τα xml αρχεία; Και αν είναι απο άλλο extension που εκανα upload μεσω filezilla;

Ευχαριστω

Newbie

Post by panos » Mon Feb 03, 2014 7:23 pm

και επισης μηπως μπορείς να μου πεις πως να το βρω το stylesheet αρχείο (θα πρεπει να ξανακατεβασω ολο το opencart απο την αρχη) ή αν το εχεις αν μπορεις να μου το στείλεις.

ευχαριστω

Newbie

Post by panos » Tue Feb 04, 2014 2:23 am

Τελικα βρηκα ποιο xml δημιουργουσε το προβλημα και το εσβησα.

Ευχαριστω πολυ.

Newbie